r
Nosalty Logó

Rozmaringos kacsasült szilvával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Kreiszmarcsi
Rozmaringos kacsasült szilvával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 968 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 7733 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 230 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.5 g

Zsír

  • Összesen
    88.3 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    591.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    325 mg
  • Nátrium
    139 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    200.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    121 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 968 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    204.2 g

Zsír

  • Összesen
    706.7 g
  • Telített zsírsav
    232 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    335 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    97 g
  • Koleszterin
    1313 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4735.6 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    216 mg
  • Kálcium
    364 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    365 mg
  • Foszfor
    2600 mg
  • Nátrium
    1114 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1606.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    972 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    104 mg
  • D vitamin:
    449 micro
  • K vitamin:
    123 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    71 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    309 micro
  • Kolin:
    570 mg
  • Retinol - A vitamin:
    864 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    755 micro
  • β-crypt
    138 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    313 micro
Összesen 7733 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    141.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 230 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított combok bőrét bevagdossuk, majd besózzuk-borsozzuk. A tepsi aljára olajat öntünk és beletesszük a combokat.
  2. Mellétesszük a félbevágott szilvákat, a felszeletelt vöröshagymát és a rozmaringot, majd ráöntjük a vörösbort és egy pici vizet, és lefedjük alufóliával.
  3. 190 fokos sütőben 40 percig sütjük, majd a fóliát levéve pirosra pirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 185
  • Feltöltés dátuma: 2023. január 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kreiszmarcsi 1 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk