r
Nosalty Logó

Rozmaringos kacsasült szilvával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Kreiszmarcsi
Rozmaringos kacsasült szilvával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 968 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 7733 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 230 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.5 g

Zsír

  • Összesen
    88.3 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    591.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    325 mg
  • Nátrium
    139 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    200.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    121 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 968 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    204.2 g

Zsír

  • Összesen
    706.7 g
  • Telített zsírsav
    232 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    335 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    97 g
  • Koleszterin
    1313 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4735.6 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    216 mg
  • Kálcium
    364 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    365 mg
  • Foszfor
    2600 mg
  • Nátrium
    1114 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1606.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    972 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    104 mg
  • D vitamin:
    449 micro
  • K vitamin:
    123 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    71 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    309 micro
  • Kolin:
    570 mg
  • Retinol - A vitamin:
    864 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    755 micro
  • β-crypt
    138 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    313 micro
Összesen 7733 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    141.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 230 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított combok bőrét bevagdossuk, majd besózzuk-borsozzuk. A tepsi aljára olajat öntünk és beletesszük a combokat.
  2. Mellétesszük a félbevágott szilvákat, a felszeletelt vöröshagymát és a rozmaringot, majd ráöntjük a vörösbort és egy pici vizet, és lefedjük alufóliával.
  3. 190 fokos sütőben 40 percig sütjük, majd a fóliát levéve pirosra pirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 196
  • Feltöltés dátuma: 2023. január 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kreiszmarcsi 1 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...