Rozéban párolt körte
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 0% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 0% Zsír
Összesen
381
kcal
- 0% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 0% Zsír
Összesen
2287
kcal
- 0% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1.2 g
Zsír
-
Összesen 0.4 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 115.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 44 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 37 mg
-
Nátrium 9 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 78.6 g
-
Cukor 59 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 373.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 22 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 42 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 132 micro
Összesen
381
kcal
- 0% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 7.5 g
Zsír
-
Összesen 2.5 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 692.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 262 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 139 mg
-
Foszfor 225 mg
-
Nátrium 54 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 471.8 g
-
Cukor 355 mg
-
Élelmi rost 57 mg
VÍZ
-
Összesen 2243.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 18 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 86 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 79 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 130 micro
-
Kolin: 97 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 18 micro
-
β-karotin 252 micro
-
β-crypt 39 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 793 micro
Összesen
2287
kcal
- 0% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 0.2 g
Zsír
-
Összesen 0.1 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 23.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 5 mg
-
Foszfor 7 mg
-
Nátrium 2 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.7 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 74.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 26 micro
Összesen
76
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Megpucoljuk a körtéket, de a szárát rajtahagyjuk.
- Beletesszük egy nagyobb edénybe, és leöntjük egy üveg száraz rozéval, mehet bele a többi hozzávaló, majd felöntjük annyi vízzel, hogy majdnem ellepje.
- Feltesszük magas lángon főni, majd ha felforrt, levesszük a lángot a legkisebbre, és szépen lassan puhára pároljuk a körtéket.
- Receptkönyvben: 27
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 2542
- Feltöltés dátuma: 2016. november 23.
Ajánló
Sültek melle ajánlott, de egy gombóc vaníliafagyi és tejszínhab mellett könnyű desszert válhat belőle.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Hollandiában ősszel készítik a "stoofperen"-t (párolt körte), ami eredetileg portói borral készül. Nálam villányi rozéval készült :)