r
Nosalty Logó

Ropogós sült csirke hagymaágyon

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Ropogós sült csirke hagymaágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 464 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1861 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 102 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    36.1 g

Zsír

  • Összesen
    31.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    221 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    572.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    276 mg
  • Nátrium
    173 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    253.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    69 micro
  • β-karotin
    329 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1640 micro
  • Lut-zea
    150 micro
Összesen 464 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    144.2 g

Zsír

  • Összesen
    127.1 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    884 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2291.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    180 mg
  • Foszfor
    1104 mg
  • Nátrium
    690 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1014.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    194 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    133 micro
  • Kolin:
    684 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    275 micro
  • β-karotin
    1317 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    6561 micro
  • Lut-zea
    600 micro
Összesen 1861 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    124.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    37 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    356 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 102 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott csirkeszárnyakat megfűszerezzük (só, bors, paprika).
  2. A tepsi alját meglocsoljuk az olajjal és befedjük a karikákra vágott vöröshagymával, a paprikával, és a paradicsom darabokkal.
  3. A megfűszerezett csirkedarabokat ráhelyezzük.
  4. Előmelegített sütőben alufólia alatt sütjük 50 percet, aztán fólia nélkül pirítjuk, amíg aranybarna nem lesz.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 201
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 38121
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A csirkeszárny ropogósan az igazi.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...