Ropogós kacsacomb Palanett konyhájából
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 38% Zsír
Összesen
740
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 38% Zsír
Összesen
1479
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 38% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.1 g
Zsír
-
Összesen 71 g
-
Telített zsírsav 24 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 34 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 137 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 479.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 41 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 32 mg
-
Foszfor 261 mg
-
Nátrium 115 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 92.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 95 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 47 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 27 micro
-
Kolin: 57 mg
-
Retinol - A vitamin: 90 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
740
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 38% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 42.3 g
Zsír
-
Összesen 142.1 g
-
Telített zsírsav 48 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 67 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 274 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 958.2 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 46 mg
-
Kálcium 81 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 63 mg
-
Foszfor 522 mg
-
Nátrium 230 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 185.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 190 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 94 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 55 micro
-
Kolin: 114 mg
-
Retinol - A vitamin: 180 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
1479
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 38% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.1 g
Zsír
-
Összesen 27.4 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 53 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 184.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 100 mg
-
Nátrium 44 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 35.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 37 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 35 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
285
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A húst lemossuk, beirdaljuk, és fűszerezés után néhány órát hűtőben állni hagyjuk. Egy tepsit kizsírozunk, belefektetjük a combokat, szalonnát, hagymát teszünk mellé, a tetejére rakjuk a rozmaring ágat, és egy kevés vizet öntünk alá.
- Fólia alatt 90 percig pároljuk. Kb. ennyi idő kell ahhoz, hogy megpuhuljon. Menet közben időnként locsolgassuk meg a saját zsírjával!
- Ezután levesszük a fóliát, rázúzzuk a fokhagymát, amit előzőleg kikevertünk a sültes zsírral, mmm … mennyei illata van!
- Fólia nélkül további 20 percig pirítjuk, hogy szép piros és ropogós legyen.
- Aszalt szilvás párolt káposztával tálaltam.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 120 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 45
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 7768
- Feltöltés dátuma: 2016. június 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Egy nagyon karakán, határozott ízvilágú és egyszerűen elkészíthető sült készült a minap nálunk, ami természetesen látványra sem utolsó. ;) Kacsacombot sütöttünk, méghozzá olyan jó fűszereset, zsírosat és ragacsosan cuppogósat! Megvan nektek is, ugye? ;) Nagyon szeretem!