r
Nosalty Logó

Ropis brownie

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Ropis brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 969 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 3877 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 435 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    51.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    836.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    179 mg
  • Foszfor
    397 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    120.4 g
  • Cukor
    81 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    215 micro
Összesen 969 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.5 g

Zsír

  • Összesen
    205.1 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    106 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    380 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3345.5 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    354 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    714 mg
  • Foszfor
    1586 mg
  • Nátrium
    533 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    481.5 g
  • Cukor
    325 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    86 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    340 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    65 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    860 micro
Összesen 3877 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    23 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    375.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    178 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.1 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    97 micro
Összesen 435 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csokoládé felét, az olívaolajat, a mézet és a cukrot lassú lángon egy kis lábosban összeolvasztjuk.
  2. A zabpehelylisztet, a szódabikarbónát, a sót, a kakaóport és a csoki másik felét (összetörve) összekeverjük.
  3. A tojásokat habverővel felverjük.
  4. Az egészet jól összekeverjük. Így egy szép masszát kapunk.
  5. Kiolajozunk egy kis tepsit (én egy 20x32 cm kerámiában szoktam), és beleterítjük a masszát egyenletesen. A tetejét megszórjuk ropival. Előmelegített, 175 fokos sütőben körülbelül 25 percet sütjük. Szeletelés előtt teljesen kihűtjük! Élvezzük.:)
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x20
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 913
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A barátnőm Noja receptje, eredetileg Martha Stewart-tól, picit módosítva. Annyira csokis, mint semmi más. Nem diétás, de mindent megér...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...