r
Nosalty Logó

Rókafarok

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rókafarok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 1317 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 5268 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 370 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    69 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    217 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1316.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    321 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    560 mg
  • Nátrium
    328 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    162.3 g
  • Cukor
    77 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    95.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    675 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    641 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    399 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    262 micro
Összesen 1317 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.4 g

Zsír

  • Összesen
    276.1 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    118 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    68 g
  • Koleszterin
    868 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5266.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    181 mg
  • Kálcium
    1283 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    227 mg
  • Foszfor
    2240 mg
  • Nátrium
    1312 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    649.3 g
  • Cukor
    308 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    383.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2701 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    239 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    194 micro
  • Kolin:
    676 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2566 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1597 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1046 micro
Összesen 5268 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    370.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    158 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.7 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    181 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    112 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 370 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojást, a cukrot és a margarint jól kikeverjük.
  2. Lassan hozzáadjuk a tejfölt és a sütőporos lisztet.
  3. A masszát 3 tálba szétosztjuk.
  4. Az egyikbe a vaníliás pudingport, a másikba a puncspudingport, a harmadikba a kakaót keverjük bele.
  5. Vajjal kikent, lisztezett őzgerincformába tesszük a masszákat. Vaníliással kezdünk, majd a kakaós és végül a puncsos massza.
  6. Előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 138
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 27470
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barátikör.hu-n láttam erről a sütiről egy képet, és elkértem a receptjét.  Ez az adag 2 őzgerincformához elég. Mert én sajnos 1-be tettem bele, és eléggé összekavarodtak a színek :). Viszont ami megmaradt tészta, abból meg csíkos muffinokat készítettem :) 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...