r
Nosalty Logó

Répával töltött baconos karaj

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Iluska
Répával töltött baconos karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 476 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2853 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 158 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    44.1 g

Zsír

  • Összesen
    29.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    129 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1270.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    441 mg
  • Nátrium
    683 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    195.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    602 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    5899 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    182 micro
Összesen 476 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    264.4 g

Zsír

  • Összesen
    174.5 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    775 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7622 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    306 mg
  • Kálcium
    223 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    318 mg
  • Foszfor
    2648 mg
  • Nátrium
    4097 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.9 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1173.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3610 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    243 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    68 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    708 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    14854 micro
  • β-karotin
    35394 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    1094 micro
Összesen 2853 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    422.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    227 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    200 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    823 micro
  • β-karotin
    1962 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 158 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A répákat egészben, delikátos vízben megfőzzük, majd kettévágjuk.
  3. Megtöltjük a húst. Ráteszünk egy szelet tarját, a kettévágott répát, betekerjük, és köré tesszük a bacon szalonnát.
  4. Majd alufóliába, mint a szaloncukrot, feltekerjük. (Ne legyen ki a hús sehol!) Tepsibe pakoljuk.
  5. Előmelegített sütőben megsütjük.
  6. Burgonyapürével és savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 3568
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 12.

Ajánló

Félédes Merlot klassz hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szakácskönyvből olvastam ezt a fincsi ételt, és a lányom 18. születésnapjára el is készítettem. Az édes répa remekül harmónizált a hússal. Finomnak találta mindenki, aki megkóstolta. A nővérem fia meg is jegyezte: - "jó, hogy répa lett beletöltve, és nem más" ...... Több mennyiségből is lehet készíteni. Én sosem bacon szalonnát vásárolok hozzá, hanem házi húsos szalonnát, és én szeletelem fel vékonyra.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...