r
Nosalty Logó

Répás-gyömbéres muffin

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Répás-gyömbéres muffin
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

863
Kalória
11.4g
Fehérje
106.8g
Szénhidrátok
44.2g
Zsír
80.8g
Víz
120g
Koleszterin
3.1g
Rost
52.3g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 863 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 2586 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 334 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    44.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1349.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    339 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    551 mg
  • Nátrium
    395 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.8 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    80.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    833 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    436 micro
  • α-karotin
    1547 micro
  • β-karotin
    3992 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    288 micro
Összesen 863 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    34.3 g

Zsír

  • Összesen
    132.6 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4047.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    1018 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    1653 mg
  • Nátrium
    1185 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    320.4 g
  • Cukor
    157 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    242.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2498 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    158 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    336 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1307 micro
  • α-karotin
    4642 micro
  • β-karotin
    11975 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    865 micro
Összesen 2586 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    17.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    523 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    214 mg
  • Nátrium
    153 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.4 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    31.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    323 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    169 micro
  • α-karotin
    600 micro
  • β-karotin
    1547 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 334 kcal

Elkészítés

  1. A vajat, a tojásokat, a cukrot és a gyömbért gépi habverővel összekeverjük.
  2. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, valamint a reszelt sárgarépát
  3. Muffinformába tesszük, és előmelegített sütőben megsütjük. (Én szilikon formát használok, de a sima formát sütés előtt kenjük ki kis vajjal, vagy használjunk muffinpapírt.)

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Sokan dicsérték a répából készített desszerteket, gondoltam én is kipróbálom.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!