r
Nosalty Logó

Répás-cukkinis-krumplis tócsni

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Simon Gábor
Répás-cukkinis-krumplis tócsni
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 1% Zsír

Répás-cukkinis-krumplis tócsni

Összesen 623 kcal
  • 3% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 1% Zsír

Répás-cukkinis-krumplis tócsni

Összesen 1250 kcal
  • 3% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 1% Zsír

Répás-cukkinis-krumplis tócsni

Összesen 70 kcal
  • 3% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4400.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    158 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    419 mg
  • Nátrium
    3656 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    125.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    606.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    844 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    100 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    158 micro
  • Kolin:
    210 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    3095 micro
  • β-karotin
    7662 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    5549 micro
Összesen 623 kcal
  • 3% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8801.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    315 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    259 mg
  • Foszfor
    837 mg
  • Nátrium
    7312 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    250.4 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1213.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1689 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    200 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    315 micro
  • Kolin:
    420 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    6189 micro
  • β-karotin
    15324 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    11099 micro
Összesen 1250 kcal
  • 3% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.2 g

Zsír

  • Összesen
    0.7 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    492.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    47 mg
  • Nátrium
    409 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    346 micro
  • β-karotin
    858 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    621 micro
Összesen 70 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Répás-cukkinis-krumplis tócsni

Elkészítés

Répás-cukkinis-krumplis tócsni

  1. A cukkinit, sárgarépát és burgonyát reszeljük le, a fehérhagymát vágjuk finomra. Egy keverőtálba tegyük a zöldségeket, sózzuk meg, majd kavarjuk át.
  2. Hagyjuk 5-10 percet állni a sóban a lereszelt zöldségeket, majd alaposan nyomkodjuk ki a levét.
  3. Ezután adjuk hozzá a tojást, a préselt fokhagymát, dolgozzuk el a reszelt zöldségben. Ezután szórjuk bele a finomlisztet és a keményítőt is. Kavarjuk át, és hagyjuk pihenni min. 15 percet.
  4. Hevítsük fel az olajat, vagy bármilyen zsiradékot, és süssük aranybarnára mindkét oldalát pár perc alatt.
  5. Az elkészült tócsnikról csepegtessük le a felesleges olajat. Tálaljuk frissen fokhagymás tejföllel, vagy amivel jól esik.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 24
  • Össznézettség: 1715
  • Feltöltés dátuma: 2024. szeptember 14.

Receptkategóriák

további kategória: mentes receptek kategória: vegetáriánus receptek
Répás-cukkinis-krumplis tócsni
Simon Gábor 63 recept

Ezek az aranybarna, kívül ropogós, belül omlós falatok fokhagymás tejfölbe mártva bármikor jól tudnak esni, akár reggelire, vagy csak nap közben falatozgatva.

Hozzávalók

Répás-cukkinis-krumplis tócsni

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...