r
Nosalty Logó

Regenor diétás képviselőfánk

Törökmogyoró
Regenor diétás képviselőfánk
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
közepes

Hozzávalók

633
Kalória
13.4g
Fehérje
61.8g
Szénhidrát
35.9g
Zsír
242g
Víz
357.3g
Koleszterin
2.3g
Élelmi rost
8.4g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 633 kcal
  • 4% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 2527 kcal
  • 4% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 166 kcal
  • 4% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    35.9 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    357 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    801.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    243 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    313 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    61.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    242 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    229 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    160 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    279 mg
  • Retinol - A vitamin:
    228 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    414 micro
Összesen 633 kcal
  • 4% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.5 g

Zsír

  • Összesen
    143.7 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    1429 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3204.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    144 mg
  • Kálcium
    973 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    204 mg
  • Foszfor
    1254 mg
  • Nátrium
    607 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    247.2 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    968.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    918 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    640 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    253 micro
  • Kolin:
    1116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    914 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1657 micro
Összesen 2527 kcal
  • 4% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    210.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    63.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    109 micro
Összesen 166 kcal

Elkészítés

Tészta

  1. A zsírt a vízzel felforraljuk, majd a forrásban lévő zsíros vízben elkeverjük a lisztet.
  2. Ezt a masszát átöntjük egy hideg tálba, majd egyesével elkeverjük benne a tojásokat és a sót. A végén egynemű ragacsos tésztát kapunk.
  3. A tésztából teflon tepsibe diónyi halmokat teszünk, majd 20 percet pihentetjük. Magas, egyenletes hőfokon megsütjük. A halmocskák fel fognak jönni. Aranybarnára sütjük, majd óvatosan szedjük le a tepsiről, nehogy kilukadjon az alja!
  4. Mikor kihűlt, 2/3-ánál levágjuk a tetejét, és az üreges belsejét megtöltjük a kihűlt krémmel.

Krém

  1. 0,5 l rizstejet felteszünk forrni 70-80 g eritrittel és 1 rúd vanília kikapart belsejével (én a héját is beledobtam). 2 tojássárgáját kikeverünk 1 dl hideg rizstejben.
  2. Mikor forr a vaníliás tej, 2,5 evőkanál kukoricalisztet csomómentesre keverünk benne, és hozzákeverjük a tojásos tejet. Sűrűre főzzük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Főzés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 30 p
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 40x40

Szerettem volna egy mindenmentes, finom, krémes sütit készíteni. =)

További receptek

Epres menzás piskóta

Mi történne, ha a klasszikus és retró menzás piskótába egy nagy marék eper költözne? Erre a kérdésre keresi a választ az alábbi süteményrecept és higgyük el, meg is találja gond ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...