r
Nosalty Logó

Rántott nyúlcomb

0,0

0 ÉRTÉKELÉS1 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Gabimami58
Rántott nyúlcomb
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A nyúlhoz

A panírozáshoz

651
Kalória
42.8g
Fehérje
60.7g
Szénhidrátok
24.4g
Zsír
179.1g
Víz
186.2g
Koleszterin
3.1g
Rost
3.2g
Cukor
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A nyúlhoz

A panírozáshoz

Összesen 651 kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A nyúlhoz

A panírozáshoz

Összesen 2598 kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A nyúlhoz

A panírozáshoz

Összesen 202 kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.8 g

Zsír

  • Összesen
    24.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    186 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1506.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    481 mg
  • Nátrium
    764 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    179.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    135 micro
Összesen 651 kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    171.3 g

Zsír

  • Összesen
    97.6 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    745 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6027.7 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    267 mg
  • Kálcium
    504 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    238 mg
  • Foszfor
    1924 mg
  • Nátrium
    3054 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

Víz

  • Összesen
    716.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    159 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    44 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    309 micro
  • Kolin:
    351 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    539 micro
Összesen 2598 kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    469.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    150 mg
  • Nátrium
    238 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    55.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 202 kcal

Elkészítés

A nyúlhoz

  1. A combokat egy mély tálba tesszük, és a fűszerekkel elkészített páclét ráöntjük, és egy éjszakát érlelni hagyjuk.
  2. Majd másnap kivesszük belőle, tányérra tesszük. Majd előkészítjük a panírozáshoz valókat. 15dkg liszt, 15 dkg morzsa + 1 evőkanál lisztet keverünk bele, 2 tojást felverünk 1 mokkáskanál ételízesítővel és 2 evőkanál tejjel.
  3. Bepanírozzuk a combokat, és 3 evőkanál zsírral egy közepes tepsit kikenünk, s ebbe tesszük a panírozott húsokat, majd alufóliával befedjük.
  4. Előmelegített sütőben készre sütjük. Fél óra elteltével levesszük a fóliát róla, és megfordítjuk a combokat, s úgy sütjük tovább, akkor már fólia nélkül.
  5. Én rizibizivel tálaltam enyhén ecetes salátalevélen, és paradicsomszeletekkel díszítettem.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Főzés módja: rántott ételek
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 36x23

Eddig én inkább pörköltet és vadast készítettem belőle, most a változatosság kedvéért rántottam is ki. Nagy sikere lett, és igazi pikáns ízű.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Tippek, hogy gyönyörűen virágozzon a magnóliád

A magnólia tavasszal az egyik leglátványosabb növény: virágzásakor meseszép színekbe borítja a kerteket és utcákat. Ha te is szeretnéd, hogy ez a varázslatos fa a saját kerted éke legyen, mutatjuk, hogyan válassz, ültess és gondozz magnóliát könnyedén!

Top Receptek

Klasszikus májgombócleves

Egy egyszerű zöldséglevest viszonylag könnyen varázsolhatunk gazdag, tartalmas levessé, főleg, ha májgombócokat főzünk hozzá. Igazi klasszikus recept, amin tényleg nincs miért csavarni ...

Legfinomabb limonádé

Ki ne imádná a limonádét, az első nyáriasan meleg napokon pedig semmi sem esik jobban, mint egy nagy pohár jeges frissítő ebből a citromos kedvencből! Ebben a verzióban egész citromokat ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!