r
Nosalty Logó

Rántott Medve sajt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rántott Medve sajt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A rántott sajthoz

A sütéshez

Összesen 2415 kcal
  • 13% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A rántott sajthoz

A sütéshez

Összesen 9658 kcal
  • 13% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A rántott sajthoz

A sütéshez

Összesen 440 kcal
  • 13% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.9 g

Zsír

  • Összesen
    155.1 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    379 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3923.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    111 mg
  • Kálcium
    1094 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    911 mg
  • Nátrium
    1671 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    186.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    491 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    45 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    76 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    217 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    488 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    327 micro
Összesen 2415 kcal
  • 13% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    267.7 g

Zsír

  • Összesen
    620.4 g
  • Telített zsírsav
    153 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    257 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    175 g
  • Koleszterin
    1515 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15693.3 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    442 mg
  • Kálcium
    4376 mg
  • Vas
    36 mg
  • Magnézium
    474 mg
  • Foszfor
    3644 mg
  • Nátrium
    6684 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    746 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    503.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1962 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    179 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    303 micro
  • K vitamin:
    70 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    869 micro
  • Kolin:
    913 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1952 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    145 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1307 micro
Összesen 9658 kcal
  • 13% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.2 g

Zsír

  • Összesen
    28.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    713.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    199 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    304 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 440 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A rántott sajthoz

A sütéshez

Elkészítés

A rántott sajthoz

  1. A sajtot felszeleteljük.
  2. A tojásokat felütjük, csipet sót teszünk bele és habosra keverjük.
  3. A sajtszeleteket lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Kétszer panírozzuk.
  4. Forró olajban pirosra sütjük.
  5. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
  6. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 187
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 50530
  • Feltöltés dátuma: 2009. október 20.

Ajánló

Hasábburgonyával  és tartárral tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretjük a sajtokat. Nem olyan régen a vitnyédi Országos Sajtversenyen jártunk, és itt találtunk rá a rántani való Medve sajtra. Nagyon jól lehet sütni, nem folyik el. Ízre is nagyon finom, olyan mint a Medve kockasajt natúr változata.

Hozzávalók

A rántott sajthoz

A sütéshez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...