r
Nosalty Logó

Rakott karalábé

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Harmathy Ildikó
Rakott karalábé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1005 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 4015 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 142 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.4 g

Zsír

  • Összesen
    86.8 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    456 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1966.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    542 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    547 mg
  • Nátrium
    744 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.3 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    432.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    422 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    184 mg
  • D vitamin:
    89 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    328 mg
  • Retinol - A vitamin:
    411 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    115 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    322 micro
Összesen 1005 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    141.7 g

Zsír

  • Összesen
    347.2 g
  • Telített zsírsav
    109 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    130 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    72 g
  • Koleszterin
    1825 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7867.5 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    2168 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    349 mg
  • Foszfor
    2188 mg
  • Nátrium
    2975 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.1 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

VÍZ

  • Összesen
    1729.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1686 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    81 mg
  • C vitamin:
    738 mg
  • D vitamin:
    355 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    408 micro
  • Kolin:
    1311 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1643 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    458 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1287 micro
Összesen 4015 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    278 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 142 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karalábékat egészben bő vízben megfőzzük.
  2. Olajat öntünk a tepsi aljára, vékonyra vágott karalábé szeletekkel kirakjuk.
  3. Csíkokra vágott sonkával szórjuk.
  4. Rákarikázzuk a főtt tojásokat, sózzuk.
  5. Petrezselyem zöldjével szórjuk.
  6. Sajtszeletekkel fedjük.
  7. Rámerjük a tejfölt.
  8. Karalábékarikákkal borítjuk, olajjal locsoljuk.
  9. Egyenletes tűznél sütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 327
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 50494
  • Feltöltés dátuma: 2008. szeptember 30.

Ajánló

Előétel vagy könnyű vacsoraétel. Hidegen is kitűnő!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott karalábé
Harmathy Ildikó 313 recept

Konyhakertemben rengeteg a finom, friss karalábé, próbáltam valami izgalmasat alkotni! Könnyű, finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...