r
Nosalty Logó

Rakott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rakott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 20% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 654 kcal
  • 20% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2614 kcal
  • 20% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 219 kcal
  • 20% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.8 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    294 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1888.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    356 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    650 mg
  • Nátrium
    745 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    180.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    220 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    214 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 654 kcal
  • 20% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    227.3 g

Zsír

  • Összesen
    156.2 g
  • Telített zsírsav
    65 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1176 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7555.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    249 mg
  • Kálcium
    1424 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    283 mg
  • Foszfor
    2599 mg
  • Nátrium
    2979 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.3 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    721.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    880 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    67 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    913 mg
  • Retinol - A vitamin:
    857 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    255 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    568 micro
Összesen 2614 kcal
  • 20% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.9 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    629.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    217 mg
  • Nátrium
    248 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 219 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Őzgerinc formát kibélelünk a bacon szeletekkel keresztben.
  2. A húst megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk.
  3. A hússzeleteket lisztbe, tojásba, reszelt sajtba forgatjuk.
  4. Rétegesen beletesszük a szalonna szeletekre, amíg el nem fogy a hús.
  5. A sorok közé lehet aszalt szilvát is tenni (most én nem tettem).
  6. A végén a bacont ráhajtjuk a húsok tetejére.
  7. Előmelegített sütőben letakarva kb. 1 órán át sütjük, majd levéve a fóliát kicsit pirítjuk.
  8. Hidegen szabad a formából kiönteni és szeletelni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Receptkönyvben: 104
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 16589
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 10.

Ajánló

Kiváló vendégváró hidegtál!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az egyik barátnőmtől kaptam ezt a receptet. Vendégeket vártam és elkészítettem, nagy sikert aratott! Gyorsan, egyszerűen elkészíthető, és rendkívül látványos (főleg, ha még aszalt szilvát is teszünk bele)!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek