r
Nosalty Logó

Rakott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rakott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 20% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 654 kcal
  • 20% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2614 kcal
  • 20% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 219 kcal
  • 20% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.8 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    294 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1888.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    356 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    650 mg
  • Nátrium
    745 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    180.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    220 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    214 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 654 kcal
  • 20% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    227.3 g

Zsír

  • Összesen
    156.2 g
  • Telített zsírsav
    65 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1176 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7555.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    249 mg
  • Kálcium
    1424 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    283 mg
  • Foszfor
    2599 mg
  • Nátrium
    2979 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.3 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    721.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    880 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    67 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    913 mg
  • Retinol - A vitamin:
    857 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    255 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    568 micro
Összesen 2614 kcal
  • 20% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.9 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    629.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    217 mg
  • Nátrium
    248 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 219 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Őzgerinc formát kibélelünk a bacon szeletekkel keresztben.
  2. A húst megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk.
  3. A hússzeleteket lisztbe, tojásba, reszelt sajtba forgatjuk.
  4. Rétegesen beletesszük a szalonna szeletekre, amíg el nem fogy a hús.
  5. A sorok közé lehet aszalt szilvát is tenni (most én nem tettem).
  6. A végén a bacont ráhajtjuk a húsok tetejére.
  7. Előmelegített sütőben letakarva kb. 1 órán át sütjük, majd levéve a fóliát kicsit pirítjuk.
  8. Hidegen szabad a formából kiönteni és szeletelni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Receptkönyvben: 104
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 16590
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 10.

Ajánló

Kiváló vendégváró hidegtál!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az egyik barátnőmtől kaptam ezt a receptet. Vendégeket vártam és elkészítettem, nagy sikert aratott! Gyorsan, egyszerűen elkészíthető, és rendkívül látványos (főleg, ha még aszalt szilvát is teszünk bele)!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...