r
Nosalty Logó

Raffaello ahogy anikocska készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Raffaello ahogy anikocska készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 7% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 44% Zsír
Összesen 711 kcal
  • 7% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 44% Zsír
Összesen 7116 kcal
  • 7% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 44% Zsír
Összesen 534 kcal
  • 7% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 44% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    56.9 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    613.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    191 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    254 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.2 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    251 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    238 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    165 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 711 kcal
  • 7% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 44% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89 g

Zsír

  • Összesen
    569.1 g
  • Telített zsírsav
    302 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    171 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    70 g
  • Koleszterin
    175 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6132.6 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    1908 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    682 mg
  • Foszfor
    2543 mg
  • Nátrium
    828 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    24 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    482.4 g
  • Cukor
    401 mg
  • Élelmi rost
    76 mg

VÍZ

  • Összesen
    163.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2514 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    43 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    238 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    331 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2375 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    1647 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 7116 kcal
  • 7% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 44% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    42.8 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    461.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    143 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    191 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.3 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    189 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    179 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    124 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 534 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cukorból és a vízből szirupot főzünk, és kihűtjük.
  2. A kókuszt összekeverjük a tejporral.
  3. A kihűtött szirupot kikeverjük a margarinnal, majd ehhez hozzáadjuk a kókuszos tejport. 1 óráig pihentetjük a hűtőben.
  4. Ezután a masszából golyókat formálunk, amiknek a közepébe tehetünk 1-1 szem mogyorót, de nem muszáj, anélkül is nagyon finom.
  5. A golyókat legvégül kókuszba forgatjuk.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 410
  • Tegnapi nézettség: 75
  • 7 napos nézettség: 406
  • Össznézettség: 172506
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 06.

Ajánló

Egyszerűen elkészíthető vendégváró desszert. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Először az elrontott fondant-omból lett raffaello, viszont úgy megszerettük, hogy már többször is elkészítettem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...