Póréhagymás-baconös tésztasaláta
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
tekovacs
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 9% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
504
kcal
- 9% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
2016
kcal
- 9% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 16 g
Zsír
-
Összesen 23.7 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 786.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 50 mg
-
Kálcium 55 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 58 mg
-
Foszfor 224 mg
-
Nátrium 393 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 56 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 84.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 60 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 33 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 190 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 660 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1265 micro
Összesen
504
kcal
- 9% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 63.9 g
Zsír
-
Összesen 94.8 g
-
Telített zsírsav 28 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 44 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 132 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3146.2 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 201 mg
-
Kálcium 220 mg
-
Vas 15 mg
-
Magnézium 232 mg
-
Foszfor 897 mg
-
Nátrium 1570 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 224 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 13 mg
VÍZ
-
Összesen 337.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 241 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 32 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 134 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 27 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 761 micro
-
Kolin: 158 mg
-
Retinol - A vitamin: 22 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2640 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5061 micro
Összesen
2016
kcal
- 9% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 6 g
Zsír
-
Összesen 8.9 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 12 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 295.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 21 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 84 mg
-
Nátrium 147 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 31.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 23 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 71 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 248 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 475 micro
Összesen
189
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Aranybarnára sütjük egy pici olajon a szalonnát.
- Kiszedjük, és a szalonna zsiradékán megpároljuk a felkarikázott póréhagymát.
- Bő, sós vízben kifőzzük a tésztát (hideg vízben leöblíthetjük, hogy ne ragadjon).
- A párolt hagymát és bacont ráöntjük a tésztára, összekeverjük, sózzuk, borsozzuk.
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 244
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 26161
- Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
tekovacs
91 recept
Nagyon egyszerű és gyors előétel. Variálható akármilyen párolt zöldséggel. Az alapreceptet a "Főzzünk a családnak" (Alexandra, 2011) c. szakácskönyvben láttam.