r
Nosalty Logó

Pizza de luxe

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Friedrich Antal
Pizza de luxe
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 9% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A pizzatésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Összesen 1363 kcal
  • 9% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A pizzatésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Összesen 5444 kcal
  • 9% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A pizzatésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Összesen 226 kcal
  • 9% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    52.8 g

Zsír

  • Összesen
    58.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    192 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    35738.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    582 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    707 mg
  • Nátrium
    34259 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    307.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    285 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    158 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    215 micro
  • α-karotin
    128 micro
  • β-karotin
    761 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    440 micro
Összesen 1363 kcal
  • 9% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    211.1 g

Zsír

  • Összesen
    233.7 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    109 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    769 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    142953.8 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    361 mg
  • Kálcium
    2330 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    349 mg
  • Foszfor
    2829 mg
  • Nátrium
    137038 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    615.2 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    1230 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1139 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    149 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    630 micro
  • Kolin:
    530 mg
  • Retinol - A vitamin:
    862 micro
  • α-karotin
    513 micro
  • β-karotin
    3042 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    1759 micro
Összesen 5444 kcal
  • 9% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5944 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    5698 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    127 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    535 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 226 kcal

Hozzávalók

A pizzatésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Elkészítés

A pizzatésztához

  1. Tésztadagasztógéppel készítve: az alapanyagokat beletesszük a tálba (a víz kivételével), elindítjuk lassú fokozaton, és folyamatosan adjuk hozzá a vizet.
  2. Közepesen kemény tésztát gyúrunk, addig keverjük, amíg elválik az edény falától. 1 kg pizzatésztánk lesz.
  3. 4 gombócra szedjük, és egyesével összegyúrjuk, majd kelesztjük. A kész pizzatésztát kinyújtjuk.
  4. A konzervparadicsomot és a hozzávalókat turmix-szal mártássá keverjük. 4 dl paradicsomszószt kapunk, amivel megkenjük a pizzát, majd megszórjuk reszelt mozzarellával.
  5. A sonkát és szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és a pizzára szórjuk. A paradicsomot kimagozzuk, és a húsos részét apró kockára vágjuk, ezt is a pizzára szórjuk.
  6. Sütőben megsütjük 220 fokon 10 perc alatt.
  7. Ha kész, a szeletelt salátával megszórjuk a kész pizzát.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 819
  • Feltöltés dátuma: 2016. január 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pizza de luxe
Friedrich Antal 76 recept

Olaszországban kóstoltam először a salátás pizzát, érdemes megpróbálni.

Hozzávalók

A pizzatésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...