r
Nosalty Logó

Pisztráng paradicsomos ágyban

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Boti
Pisztráng paradicsomos ágyban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 969 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 969 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 104 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    37.5 g

Zsír

  • Összesen
    63.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1484.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    545 mg
  • Nátrium
    632 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    609.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    65 mg
  • D vitamin:
    233 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    92 micro
  • Kolin:
    142 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    971 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    416 micro
Összesen 969 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    37.5 g

Zsír

  • Összesen
    63.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1484.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    545 mg
  • Nátrium
    632 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    609.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    65 mg
  • D vitamin:
    233 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    92 micro
  • Kolin:
    142 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    971 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    416 micro
Összesen 969 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    159.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    552 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 104 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halat sózzuk, borsozzuk. Egy téglalap alakú tepsibe olajat öntünk, és belehelyezzük a halat.
  2. A hal köré szálára vágott vöröshagymát, burgonyát, olívabogyókat, kapribogyókat teszünk, majd az egészre rátöltjük a paradicsomot.
  3. A tepsit sütőbe helyezzük, és 20 percig 180 fokon sütjük. Ráöntjük a bort, és még 5 percig 150 fokon a sütőben tartjuk.
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 8192
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 30.

Ajánló

A paradicsomos, halas ételek rajongóinak ajánlom. Köret nem szükséges hozzá, mert elég sok zöldséget tartalmaz.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez egy kissé mediterrán elkészítése a pisztrángnak, ami nagyon nem jellemző erre a vidékre, de így is nagyon finom eredményt kapunk. A pisztráng a Salmonidae család Salmoninae alcsaládjába tartozó egyes édesvízi halfajok köznyelvi neve.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...