Pisztráng paradicsomos ágyban
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Boti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
250g pisztráng222 kcal
-
50g olívaolaj442 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g bazsalikom0 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
30g olajbogyó35 kcal
-
200g burgonya116 kcal
-
13g kapribogyó3 kcal
-
200g paradicsom36 kcal
-
100g fehérbor82 kcal
Összesen
969
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
250g pisztráng222 kcal
-
50g olívaolaj442 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g bazsalikom0 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
30g olajbogyó35 kcal
-
200g burgonya116 kcal
-
13g kapribogyó3 kcal
-
200g paradicsom36 kcal
-
100g fehérbor82 kcal
Összesen
969
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
26.8g pisztráng24 kcal
-
5.4g olívaolaj47 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g bazsalikom0 kcal
-
9.6g vöröshagyma4 kcal
-
3.2g olajbogyó4 kcal
-
21.4g burgonya12 kcal
-
1.4g kapribogyó0 kcal
-
21.4g paradicsom4 kcal
-
10.7g fehérbor9 kcal
Összesen
104
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 37.5 g
Zsír
-
Összesen 63.9 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 44 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 87 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1484.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 162 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 113 mg
-
Foszfor 545 mg
-
Nátrium 632 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 46.7 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 609.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 116 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 12 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 65 mg
-
D vitamin: 233 micro
-
K vitamin: 53 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 92 micro
-
Kolin: 142 mg
-
Retinol - A vitamin: 26 micro
-
α-karotin 202 micro
-
β-karotin 971 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 5146 micro
-
Lut-zea 416 micro
Összesen
969
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 37.5 g
Zsír
-
Összesen 63.9 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 44 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 87 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1484.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 162 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 113 mg
-
Foszfor 545 mg
-
Nátrium 632 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 46.7 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 609.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 116 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 12 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 65 mg
-
D vitamin: 233 micro
-
K vitamin: 53 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 92 micro
-
Kolin: 142 mg
-
Retinol - A vitamin: 26 micro
-
α-karotin 202 micro
-
β-karotin 971 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 5146 micro
-
Lut-zea 416 micro
Összesen
969
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 4 g
Zsír
-
Összesen 6.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 9 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 159.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 17 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 58 mg
-
Nátrium 68 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 65.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 12 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 25 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 22 micro
-
β-karotin 104 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 552 micro
-
Lut-zea 45 micro
Összesen
104
kcal
Hozzávalók
-
25 dkg pisztráng
-
50 ml olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
bazsalikom ízlés szerint
-
1 közepes fej vöröshagyma
-
10 db olajbogyó
-
1 ek kapribogyó
Elkészítés
- A halat sózzuk, borsozzuk. Egy téglalap alakú tepsibe olajat öntünk, és belehelyezzük a halat.
- A hal köré szálára vágott vöröshagymát, burgonyát, olívabogyókat, kapribogyókat teszünk, majd az egészre rátöltjük a paradicsomot.
- A tepsit sütőbe helyezzük, és 20 percig 180 fokon sütjük. Ráöntjük a bort, és még 5 percig 150 fokon a sütőben tartjuk.
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 25 perc
- Receptkönyvben: 31
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 8194
- Feltöltés dátuma: 2010. július 30.
Ajánló
A paradicsomos, halas ételek rajongóinak ajánlom. Köret nem szükséges hozzá, mert elég sok zöldséget tartalmaz.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Boti
24 recept
Ez egy kissé mediterrán elkészítése a pisztrángnak, ami nagyon nem jellemző erre a vidékre, de így is nagyon finom eredményt kapunk. A pisztráng a Salmonidae család Salmoninae alcsaládjába tartozó egyes édesvízi halfajok köznyelvi neve.