r
Nosalty Logó

Piskótatekercs baracklekvárral

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nikol
Piskótatekercs baracklekvárral
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 363 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 726 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 233 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    270 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    396 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    187 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.1 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    218 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    372 micro
Összesen 363 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.5 g

Zsír

  • Összesen
    22.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    792.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    374 mg
  • Nátrium
    209 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.2 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    137.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    314 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    436 mg
  • Retinol - A vitamin:
    309 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    745 micro
Összesen 726 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    174 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    254.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    140 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    239 micro
Összesen 233 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A 3 tojás fehérjét félig felverjük, majd hozzáadunk 1 kanál cukrot, és kemény habbá verjük.
  2. A 3 tojás sárgáját a maradék 2 kanál cukorral habosra keverünk, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, az olvasztott margarint és a 2 kanál vizet.
  3. A lisztet a sütőporral elkeverjük, és hozzáadjuk a kikevert tojássárgájához.
  4. A tojásfehérje habot finoman összekeverjük a kikevert tojássárgájával.
  5. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  6. Ha megsült, még melegen jól benedvesített konyharuhába tekerjük, és így hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt, baracklekvárral megkenjük és feltekerjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24x21
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 259
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 27
  • Össznézettség: 52296
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Garantáltan repedésmentes piskóta! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...