r
Nosalty Logó

Pikáns babos sertésragu

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Dina79
Pikáns babos sertésragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 472 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1888 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 221 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.1 g

Zsír

  • Összesen
    30.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    648.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    341 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    524 micro
  • β-crypt
    124 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    380 micro
Összesen 472 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.5 g

Zsír

  • Összesen
    122.6 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    355 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2594.2 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    146 mg
  • Kálcium
    376 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    321 mg
  • Foszfor
    1364 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    507.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    209 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    150 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    422 micro
  • Kolin:
    446 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    48 micro
  • β-karotin
    2095 micro
  • β-crypt
    495 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1522 micro
Összesen 1888 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    304.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    246 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    179 micro
Összesen 221 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst szükség esetén tisztítjuk, és apró kockára vágjuk.
  2. Kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát és szalonnát üvegesre pirítjuk.
  3. Ha megpirult, hozzáadjuk a húst, megszórjuk pirospaprikával,csiliporral,ízlés szerint sóval, borssal, és felöntjük annyi vízzel, ami a húst ellepi.
  4. Főzés közben az elpárolgott levet szükség esetén pótoljuk.
  5. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk ababot, és készre főzzük a ragut.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 99
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 46
  • Össznézettség: 12394
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kezdő háziasszonyok, akik tartanak attól, hogy a bab esetleg szétfő, a babot külön megfőzhetik. Így a a főzés legvégén kell a pörkölthöz adni, és pár percet összeforralni a hússal. Nyári időszakban a pörköltalapba paradicsomot és paprikát is szoktam tenni, így még ízletesebb lesz a ragu.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...