r
Nosalty Logó

Paradicsomos uborkasaláta olajbogyóval és fetával

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Glaser
Paradicsomos uborkasaláta olajbogyóval és fetával
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Saláta

Dresszing

269
Kalória
7.2g
Fehérje
11.3g
Szénhidrátok
22.9g
Zsír
234.7g
Víz
33.4g
Koleszterin
2.2g
Rost
4.5g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Saláta

Dresszing

Összesen 269 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Saláta

Dresszing

Összesen 536 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Saláta

Dresszing

Összesen 94 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1061.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    239 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    601 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    234.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    112 micro
  • β-karotin
    541 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    266 micro
Összesen 269 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.3 g

Zsír

  • Összesen
    45.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2123.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    478 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    355 mg
  • Nátrium
    1202 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    469.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    207 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    223 micro
  • β-karotin
    1082 micro
  • β-crypt
    51 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    532 micro
Összesen 536 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.5 g

Zsír

  • Összesen
    8.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    375.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    213 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    83.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    191 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    911 micro
  • Lut-zea
    94 micro
Összesen 94 kcal

Elkészítés

Saláta

  1. A paradicsomot és az uborkát megtisztítjuk, mossuk, kockákra vágjuk. Az olajbogyókat gyűrűkre vágjuk. A fetát kockákra vágjuk. Az egészet egy jól záródó fedeles edénybe tesszük.

Dresszing

  1. A citromlevet elkeverjük az olajjal.
  2. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a kaprot és az oregánót.
  3. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük. A salátára öntjük, összekavarjuk, és kb. 4 órára betesszük a hűtőbe.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc

Egy finom üdítő, frissítő saláta, nem csak forró nyári napokra.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Több oka is van, miért nem kellene nyitva hagyni a...

A mosógép majdnem minden háztartás része, hiszen jelentősen megkönnyíti az életet. Rendeltetésszerű használata azonban nemcsak a gép helyes beállítását jelenti, hanem azt is, hogy a mosás lejárta után az ajtaját becsukjuk-e. Mai Otthon Tippünkben eláruljuk, miért nem kellene nyitva hagyni a mosógép ajtaját hosszú órákra, napokra.

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!