r
Nosalty Logó

Pakistani Murgh Palak

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Mango
Pakistani Murgh Palak
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 449 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1344 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 89 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    37.2 g

Zsír

  • Összesen
    27.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    789.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    339 mg
  • Nátrium
    190 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    300.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    440 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    356 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    171 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    67 micro
  • β-karotin
    4351 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1715 micro
  • Lut-zea
    8867 micro
Összesen 449 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    111.7 g

Zsír

  • Összesen
    83.5 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    408 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2368.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    347 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    327 mg
  • Foszfor
    1017 mg
  • Nátrium
    571 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    902.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1320 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    112 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    1068 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    513 micro
  • Kolin:
    396 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    13052 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    26601 micro
Összesen 1344 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    71 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    869 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    343 micro
  • Lut-zea
    1771 micro
Összesen 89 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felhevítjük az olajat, és megpirítjuk az apróra vágott hagymát.
  2. Hozzáadjuk a reszelt gyömbért, az átnyomott fokhagymát és a felkockázott paradicsomot. Kis lángonpirítjuk tovább, majd hozzáadjuk a csilit, a fekete kardamomot, a garam masalát, a kurkumát, sót és a fahéjat.
  3. Kevergetve tovább pirítjuk, majd hozzáadjuk a kis darabokra vágott csirkét. (Én csontozott csirkecombot használtam.) Fedő alatt főzzük, kis lángon.
  4. A spenótot megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk, majd ha a hús már majdnem puha, hozzáadjuk, és továbbra is fedő alatt főzzük.
  5. Hozzáadjuk az apróra vágott, friss zöld chilit.
  6. Kb 15 perc után vegyük le a fedőt, keverjük át, és ha túl sok alatta a lé, akkor nagy lángon forraljuk, amíg a kívánt sűrűségű lesz.
  7. Naan-nal, chapatival vagy parathával tálaljuk.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 70
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 4723
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirke és spenót. Az indiai-pakisztáni konyha egy újabb gyöngyszeme.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk