r
Nosalty Logó

Pakistani Murgh Palak

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Mango
Pakistani Murgh Palak
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 449 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1344 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 89 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    37.2 g

Zsír

  • Összesen
    27.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    789.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    339 mg
  • Nátrium
    190 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    300.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    440 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    356 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    171 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    67 micro
  • β-karotin
    4351 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1715 micro
  • Lut-zea
    8867 micro
Összesen 449 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    111.7 g

Zsír

  • Összesen
    83.5 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    408 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2368.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    347 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    327 mg
  • Foszfor
    1017 mg
  • Nátrium
    571 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    902.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1320 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    112 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    1068 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    513 micro
  • Kolin:
    396 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    13052 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    26601 micro
Összesen 1344 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    71 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    869 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    343 micro
  • Lut-zea
    1771 micro
Összesen 89 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felhevítjük az olajat, és megpirítjuk az apróra vágott hagymát.
  2. Hozzáadjuk a reszelt gyömbért, az átnyomott fokhagymát és a felkockázott paradicsomot. Kis lángonpirítjuk tovább, majd hozzáadjuk a csilit, a fekete kardamomot, a garam masalát, a kurkumát, sót és a fahéjat.
  3. Kevergetve tovább pirítjuk, majd hozzáadjuk a kis darabokra vágott csirkét. (Én csontozott csirkecombot használtam.) Fedő alatt főzzük, kis lángon.
  4. A spenótot megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk, majd ha a hús már majdnem puha, hozzáadjuk, és továbbra is fedő alatt főzzük.
  5. Hozzáadjuk az apróra vágott, friss zöld chilit.
  6. Kb 15 perc után vegyük le a fedőt, keverjük át, és ha túl sok alatta a lé, akkor nagy lángon forraljuk, amíg a kívánt sűrűségű lesz.
  7. Naan-nal, chapatival vagy parathával tálaljuk.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 70
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 4731
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirke és spenót. Az indiai-pakisztáni konyha egy újabb gyöngyszeme.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...