adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
200g padlizsán48 kcal
-
13g fekete olajbogyó15 kcal
-
1g fokhagyma1 kcal
-
45g snidling14 kcal
-
21g olívaolaj188 kcal
-
0 kcal
Összesen
266
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
800g padlizsán190 kcal
-
50g fekete olajbogyó58 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
180g snidling54 kcal
-
85g olívaolaj751 kcal
-
0 kcal
Összesen
1057
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
71.6g padlizsán17 kcal
-
4.5g fekete olajbogyó5 kcal
-
0.3g fokhagyma0 kcal
-
16.1g snidling5 kcal
-
7.6g olívaolaj67 kcal
-
0 kcal
Összesen
94
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3.5 g
Zsír
-
Összesen 23.3 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 292.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 71 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 46 mg
-
Foszfor 73 mg
-
Nátrium 98 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.1 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 226.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 102 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 31 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 115 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 89 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1227 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 278 micro
Összesen
266
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 13.9 g
Zsír
-
Összesen 93.1 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 66 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1170 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 284 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 185 mg
-
Foszfor 292 mg
-
Nátrium 390 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 56.4 g
-
Cukor 30 mg
-
Élelmi rost 28 mg
VÍZ
-
Összesen 906.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 409 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 16 mg
-
C vitamin: 123 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 461 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 356 micro
-
Kolin: 68 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4907 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1110 micro
Összesen
1057
kcal
- 1% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 1.2 g
Zsír
-
Összesen 8.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 104.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 25 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 26 mg
-
Nátrium 35 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 81.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 37 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 439 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 99 micro
Összesen
94
kcal
Hozzávalók
-
80 dkg padlizsán
-
5 dkg fekete olajbogyó
-
1 gerezd fokhagyma
-
1 csokor snidling
-
1 dl olívaolaj
-
0.5 kk fűszerpaprika
Elkészítés
- A padlizsánt félbevágjuk, a húsát sózzuk, borsozzuk. A félbevágott részeket összeillesztjük, és 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük (alsó-felső sütés).
- A padlizsánt lecsepegtetjük, és a belsejét egy kiskanál segítségével egy tálba kaparjuk, és villával pépesítjük.
- Beleszórjuk az olívabogyót, az összezúzott fokhagymát, a pirospaprikát, a snidling egy részét, meglocsoljuk az olajjal, sózzuk, borsozzuk, és jól összedolgozzuk.
- Hűtőben jól hűtsük le, és tálaláskor szórjuk meg a maradék snidlinggel.
- Pirítóssal kínáljuk.
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 146
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 10
- Össznézettség: 39575
- Feltöltés dátuma: 2008. szeptember 29.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
NS
17513 recept
A recept egy nagyon régi szakácskönyvből származik, ott előételként kínálták.