r
Nosalty Logó

Padlizsán csibecombbal töltve

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Maria.
Padlizsán csibecombbal töltve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 383 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1528 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 72 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24 g

Zsír

  • Összesen
    24.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    519.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    269 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.5 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    328 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    191 micro
Összesen 383 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    95.9 g

Zsír

  • Összesen
    96.7 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2078.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    189 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    234 mg
  • Foszfor
    1075 mg
  • Nátrium
    464 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1312.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    153 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    243 micro
  • Kolin:
    288 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    764 micro
Összesen 1528 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    97.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    50 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 72 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Elkészítjük a pácot a csibecombra a következőkből: olaj, zúzott fokhagyma, őrölt bors (4 színű), só, provence-i fűszerkeverék. Most épp szezonja van a friss fűszernövényeknek, így mindenki tehet a saját ízlése szerint a pácba. A csibecombokat beleforgatjuk a pácba, és hűtőben hagyjuk pihenni (kb. 2-3 órát vagy egy éjszakát).
  2. Előmelegítjük a sütőt 180°C/200°C-ra. Kibélelünk egy tepsit alufóliával, kikenjük olajjal/zsírral/vajjal.
  3. A padlizsánokat elvágjuk hosszanti irányban, kikaparjuk a közepüket, megcsepegtetjük citromlével, megszórjuk az ételízesítővel, és ráhelyezzük a csibecombokat.
  4. A padlizsán kikapart belsejét felkockázzuk, és a hagymával összekeverjük. Az előkészített tepsibe halmozzuk a hagymás keveréket, sózzuk, borsozzuk. Erre ráhelyezzük a töltött padlizsánokat.
  5. Befedjük alufóliával, és betesszük az előmelegített sütőbe sülni 60 percre. A 60 perc elteltével kivesszük a sütőből, levesszük róla az alufóliát, és visszatesszük a sütőbe, hogy a bőrük megpiruljon (kb.10-15 perc).
  6. Kínálhatunk mellé sült krumplit, rizst vagy krumplipürét. Zöld salátával vagy uborasalátával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40x40
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4236
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet egy szlovák weboldalon olvastam. Nagyon ötletesnek találtam, elkészítettem, és nagyon finom lett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...