r
Nosalty Logó

Pácolt hátszínszeletek fűszervajjal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
dzsordzsi
Pácolt hátszínszeletek fűszervajjal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A húshoz

A pácléhez

A hús sütéséhez

A tálaláshoz

Összesen 888 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A húshoz

A pácléhez

A hús sütéséhez

A tálaláshoz

Összesen 3550 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A húshoz

A pácléhez

A hús sütéséhez

A tálaláshoz

Összesen 246 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.3 g

Zsír

  • Összesen
    70.3 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    276 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3023.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    517 mg
  • Nátrium
    2282 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    221.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    257 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    231 mg
  • Retinol - A vitamin:
    252 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 888 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    217.4 g

Zsír

  • Összesen
    281.3 g
  • Telített zsírsav
    136 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    108 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12095.7 g
  • Cink
    37 mg
  • Szelén
    228 mg
  • Kálcium
    339 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    275 mg
  • Foszfor
    2069 mg
  • Nátrium
    9127 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    884.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1027 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    70 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    923 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1007 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    251 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 3550 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15 g

Zsír

  • Összesen
    19.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    835.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    143 mg
  • Nátrium
    630 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 246 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A pácléhez

A hús sütéséhez

A tálaláshoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A húst megtisztítjuk, és kb. 8 mm vastag szeletekre vágjuk.
  2. A szeleteket kb. 6 mm vastagra klopfoljuk, és mindkét oldalán besózzuk.
  3. A többi anyagot összekeverjük a páchoz, és minden szeletet bekenünk vele.
  4. A maradék páccal leöntjük az üvegtálba rakott szeleteket, lefedjük, és kb. 3-4 napra betesszük a hűtőbe.
  5. Egy vastag falú teflon serpenyő alját vajjal kikenjük, és felforrósítjuk.
  6. A bepácolt húsokat a forró teflonban mindkét oldalon kb. 3-3 percig sütjük.
  7. A szeleteket frissen tálaljuk, és a tányéron ízlés szerint megkenjük a fűszervajjal.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 21
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5043
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 24.

Ajánló

Krumplipüré vagy sült burgonya illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
dzsordzsi 5 recept

A hagymás hátszín ugyanígy készül, csak fűszervaj helyett az előre elkészített felkarikázott, lisztben megforgatott, forró olajban kisütött, lecsöpögtetett hagymakarikákkal borítjuk és mustárral tálaljuk.

Hozzávalók

A húshoz

A pácléhez

A hús sütéséhez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...