r
Nosalty Logó

Pácolt hátszínszeletek fűszervajjal

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
dzsordzsi
Pácolt hátszínszeletek fűszervajjal
adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A húshoz

A pácléhez

A hús sütéséhez

A tálaláshoz

888
Kalória
54.3g
Fehérje
3.5g
Szénhidrátok
70.3g
Zsír
221.2g
Víz
275.6g
Koleszterin
583.4mg
Rost
764.8mg
Cukor
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A húshoz

A pácléhez

A hús sütéséhez

A tálaláshoz

Összesen 888 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A húshoz

A pácléhez

A hús sütéséhez

A tálaláshoz

Összesen 3550 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A húshoz

A pácléhez

A hús sütéséhez

A tálaláshoz

Összesen 246 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.3 g

Zsír

  • Összesen
    70.3 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    276 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3023.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    517 mg
  • Nátrium
    2282 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    221.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    257 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    231 mg
  • Retinol - A vitamin:
    252 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 888 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    217.4 g

Zsír

  • Összesen
    281.3 g
  • Telített zsírsav
    136 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    108 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12095.7 g
  • Cink
    37 mg
  • Szelén
    228 mg
  • Kálcium
    339 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    275 mg
  • Foszfor
    2069 mg
  • Nátrium
    9127 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    884.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1027 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    70 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    923 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1007 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    251 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 3550 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15 g

Zsír

  • Összesen
    19.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    835.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    143 mg
  • Nátrium
    630 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    61.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 246 kcal

Elkészítés

A húshoz

  1. A húst megtisztítjuk, és kb. 8 mm vastag szeletekre vágjuk.
  2. A szeleteket kb. 6 mm vastagra klopfoljuk, és mindkét oldalán besózzuk.
  3. A többi anyagot összekeverjük a páchoz, és minden szeletet bekenünk vele.
  4. A maradék páccal leöntjük az üvegtálba rakott szeleteket, lefedjük, és kb. 3-4 napra betesszük a hűtőbe.
  5. Egy vastag falú teflon serpenyő alját vajjal kikenjük, és felforrósítjuk.
  6. A bepácolt húsokat a forró teflonban mindkét oldalon kb. 3-3 percig sütjük.
  7. A szeleteket frissen tálaljuk, és a tányéron ízlés szerint megkenjük a fűszervajjal.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 60 perc
  • Sütés ideje: 20 perc

A hagymás hátszín ugyanígy készül, csak fűszervaj helyett az előre elkészített felkarikázott, lisztben megforgatott, forró olajban kisütött, lecsöpögtetett hagymakarikákkal borítjuk és mustárral tálaljuk.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Maradékmentő sonkás-sajtos krokett

Soha, de soha ne dobjátok ki a maradék burgonyapürét! Megmutatjuk a legjobb felhasználási módját egy gyors és egyszerű recepttel. Mindenképp próbáljátok ki, akár sima törtburgonyás ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!