r
Nosalty Logó

Őszibarackos rolád

0,0

0 ÉRTÉKELÉS2 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Őszibarackos rolád
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

297
Kalória
18.4g
Fehérje
15.8g
Szénhidrátok
17.1g
Zsír
136.9g
Víz
45g
Koleszterin
1.4g
Rost
14.6g
Cukor
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 297 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1185 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 117 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.4 g

Zsír

  • Összesen
    17.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    674 g
  • Cink
    163 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    125 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    163 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    136.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    115 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    224 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    144 micro
Összesen 297 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.6 g

Zsír

  • Összesen
    68.4 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2696 g
  • Cink
    651 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    536 mg
  • Vas
    502 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    651 mg
  • Nátrium
    240 mg
  • Réz
    25 mg
  • Mangán
    20 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.1 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    547.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    545 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    300 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    461 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    898 micro
  • β-crypt
    249 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    576 micro
Összesen 1185 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.4 g
  • Cink
    64 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    49 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    53.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    30 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 117 kcal

Elkészítés

  1. 1 dl tejbe beáztatjuk a zselatint.
  2. Közben a túrót jól áttörjük, beletesszük a tojást, a vaníliás cukrot és a margarint. Jól összekeverjük.
  3. A beáztatott zselatinos tejhez hozzáadjuk a maradék 1,5 dl forró tejet.
  4. Hozzáöntjük a a túrós masszához, és ezt is jól összekeverjük.
  5. Végül az őszibarackokat egy őzgerincformába daraboljuk, és ráöntjük a túrós krémet.
  6. Pár órára hűtőbe tesszük, és tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés módja: süti sütés nélkül
  • Sütés ideje: 10 perc

Valami gyorsat kellett csinálnom, mert jöttek a vendégek, és csak pár órám volt...

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!