r
Nosalty Logó

Őszibarackos csirkemell

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Edit
Őszibarackos csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 1298 kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 7787 kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 85 kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    36.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1402.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    372 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    509 mg
  • Nátrium
    385 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    258.6 g
  • Cukor
    206 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1207.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    598 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    142 micro
  • Kolin:
    124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    163 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4677 micro
  • β-crypt
    1190 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    462 micro
Összesen 1298 kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    216.6 g

Zsír

  • Összesen
    126.5 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    712 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8414.6 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    2234 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    619 mg
  • Foszfor
    3055 mg
  • Nátrium
    2309 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1551.6 g
  • Cukor
    1233 mg
  • Élelmi rost
    101 mg

VÍZ

  • Összesen
    7244.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3590 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    103 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    209 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    96 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    851 micro
  • Kolin:
    744 mg
  • Retinol - A vitamin:
    980 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28059 micro
  • β-crypt
    7140 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2773 micro
Összesen 7787 kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    1.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    91.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    33 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    306 micro
  • β-crypt
    78 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 85 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, és ételízesítővel, pici sóval, borssal és a lereszelt fokhagymával megszórjuk, és 1 órára hűtőbe tesszük.
  2. Addig, amíg pácolódik, megcsinálhatjuk a krumplipürét szokásos módon.
  3. A csirkemell szeleteknek kevés zsíron vagy olajon pirosra sütjük mindkét oldalát, és egymás mellé egy jénaiba sorba tesszük. Amikor mind kisült, a maradék zsiradékot locsoljuk a húsra.
  4. Tegyünk minden hússzeletre a lecsöpögtetett befőttből, és borítsuk be az egészet reszelt sajttal.
  5. Előmelegített sütőben 10- 15 percig sütjük. Épp csak megolvadjon rajta a sajt.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 444
  • Tegnapi nézettség: 61
  • 7 napos nézettség: 606
  • Össznézettség: 287187
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 30.

Ajánló

Ne sajnáljuk róla a fokhagymát és a sajtot. Lehet ananásszal is készíteni!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Amikor gyorsan kell valami finomat csinálni váratlan vendégeknek, ez a recept kitűnő! 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...