Őszibarackleves almalével
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Angie-30
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
167g őszibarack62 kcal
-
200g almalé92 kcal
-
17g cukor65 kcal
-
5g finomliszt18 kcal
-
100g joghurt61 kcal
Összesen
298
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
500g őszibarack187 kcal
-
600g almalé276 kcal
-
50g cukor194 kcal
-
15g finomliszt55 kcal
-
300g joghurt183 kcal
Összesen
895
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
34.1g őszibarack13 kcal
-
41g almalé19 kcal
-
3.4g cukor13 kcal
-
1g finomliszt4 kcal
-
20.5g joghurt12 kcal
Összesen
61
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 5.6 g
Zsír
-
Összesen 4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 13 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 392.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 148 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 38 mg
-
Foszfor 146 mg
-
Nátrium 54 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 63 g
-
Cukor 54 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 407.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 53 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 27 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 264 micro
-
β-crypt 107 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 179 micro
Összesen
298
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 16.9 g
Zsír
-
Összesen 11.9 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 39 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1176.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 443 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 113 mg
-
Foszfor 439 mg
-
Nátrium 163 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 189 g
-
Cukor 162 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 1221.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 158 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 39 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 44 micro
-
Kolin: 87 mg
-
Retinol - A vitamin: 81 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 793 micro
-
β-crypt 322 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 536 micro
Összesen
895
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 1.2 g
Zsír
-
Összesen 0.8 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 3 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 80.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 30 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 30 mg
-
Nátrium 11 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.9 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 83.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 11 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 54 micro
-
β-crypt 22 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 37 micro
Összesen
61
kcal
Hozzávalók
-
50 dkg őszibarack
-
6 dl almalé
-
5 dkg cukor
-
1 evőkanál finomliszt
-
3 dl joghurt
Elkészítés
- Az őszibarackokat darabokra vágjuk (én krumplinyomóval kissé megnyomkodtam), hozzáöntjük az almalevet és a cukrot, majd kb. 5-7 percet főzzük.
- Ezután 1 dl joghurtot elkeverünk a liszttel, és a levesbe öntjük, majd még 2 dl joghurtot öntünk hozzá, és még 3-4 percet melegen hagyjuk.
- Jól lehűtve tálaljuk.
- Receptkönyvben: 19
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 646
- Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 19.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Angie-30
355 recept
Egy régi receptes könyvben találtam.