Őszibarack krémleves 3.
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 1% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
105g őszibarack konzerv76 kcal
-
43 kcal
-
31g joghurt19 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
0g szegfűszeg0 kcal
-
3g rumaroma0 kcal
-
50g főzőtejszín66 kcal
-
5g cukor19 kcal
Összesen
223
kcal
- 1% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
420g őszibarack konzerv302 kcal
-
171 kcal
-
125g joghurt76 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
0g szegfűszeg0 kcal
-
10g rumaroma0 kcal
-
200g főzőtejszín262 kcal
-
20g cukor77 kcal
Összesen
888
kcal
- 1% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
51.2g őszibarack konzerv37 kcal
-
5.5g vaníliás pudingpor21 kcal
-
15.2g joghurt9 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
0g szegfűszeg0 kcal
-
1.2g rumaroma0 kcal
-
24.4g főzőtejszín32 kcal
-
2.4g cukor9 kcal
Összesen
108
kcal
- 1% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3.2 g
Zsír
-
Összesen 7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 22 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 256.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 95 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 91 mg
-
Nátrium 52 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 38.2 g
-
Cukor 24 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 153.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 89 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 56 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 362 micro
-
β-crypt 89 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 35 micro
Összesen
223
kcal
- 1% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 12.9 g
Zsír
-
Összesen 27.8 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 86 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1024.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 379 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 57 mg
-
Foszfor 365 mg
-
Nátrium 209 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 152.9 g
-
Cukor 96 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 613.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 358 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 53 micro
-
Kolin: 73 mg
-
Retinol - A vitamin: 224 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1449 micro
-
β-crypt 357 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 139 micro
Összesen
888
kcal
- 1% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 1.6 g
Zsír
-
Összesen 3.4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 11 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 124.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 46 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 45 mg
-
Nátrium 25 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.6 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 74.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 44 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 27 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 177 micro
-
β-crypt 44 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 17 micro
Összesen
108
kcal
Hozzávalók
-
420 g őszibarack konzerv
-
1 tasak vaníliás pudingpor
-
fahéj ízlés szerint
-
szegfűszeg ízlés szerint
-
2 dl főzőtejszín
-
2 ek cukor
Elkészítés
- Kibontjuk a konzervet, és a barackokat beletesszük az edénybe. (Ha szeretnénk darabokat, akkor rakjunk félre 2-3 darabot.) Felöntjük vízzel addig, hogy kb. egy ujjnyival legyen több. Felrakjuk főni.
- Keverjük össze a tejszínt a barack alaplevével, majd ezt ízesítjük fahéjjal és rumaromával.
- Ha megfőtt a barack, akkor letumixoljuk, és hozzáöntjük a tejszínt, és belekeverjük a pudingport. Visszatesszük a tűzre, és folyamatos kevergetés mellett főzzük, amíg a puding össze nem húzza. Ha nem elég édes, akkor tesszük hozzá cukrot. Majd belekeverjük a joghurtot.
- Hidegen tálaljuk. (Melegen is lehet, de én jobban szeretem hidegen.) Jó étvágyat!
- Receptkönyvben: 529
- Tegnapi nézettség: 10
- 7 napos nézettség: 46
- Össznézettség: 155957
- Feltöltés dátuma: 2011. május 14.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Különösebb sztorija nincsen, valami édesre vágytam, ami laktat is. Ha túl sűrűre sikerül, akkor lehet belőle desszert.