Orosz suba
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 9% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 16% Zsír
Összesen
285
kcal
- 9% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 16% Zsír
Összesen
2857
kcal
- 9% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.3 g
Zsír
-
Összesen 22.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 216 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 761.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 28 mg
-
Kálcium 135 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 244 mg
-
Nátrium 325 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.6 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 100.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 272 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 88 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 51 micro
-
Kolin: 166 mg
-
Retinol - A vitamin: 85 micro
-
α-karotin 774 micro
-
β-karotin 1847 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 302 micro
Összesen
285
kcal
- 9% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 133.5 g
Zsír
-
Összesen 225.6 g
-
Telített zsírsav 34 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 27 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 23 g
-
Koleszterin 2155 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7613.8 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 282 mg
-
Kálcium 1349 mg
-
Vas 19 mg
-
Magnézium 264 mg
-
Foszfor 2435 mg
-
Nátrium 3250 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 86.1 g
-
Cukor 35 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 1009.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2716 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 27 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 58 mg
-
D vitamin: 879 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 18 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 505 micro
-
Kolin: 1662 mg
-
Retinol - A vitamin: 854 micro
-
α-karotin 7736 micro
-
β-karotin 18470 micro
-
β-crypt 44 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 3021 micro
Összesen
2857
kcal
- 9% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.4 g
Zsír
-
Összesen 12.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 120 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 423 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 75 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 135 mg
-
Nátrium 181 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.8 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 56.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 151 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 49 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 28 micro
-
Kolin: 92 mg
-
Retinol - A vitamin: 47 micro
-
α-karotin 430 micro
-
β-karotin 1026 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 168 micro
Összesen
158
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Héjában megfőzzük a zöldségeket, kihűtjük, megpucoljuk.
- A tojásokat szintén megfőzzük, megpucoljuk.
- Feldaraboljuk a halat tetszőleges darabokra.
- Előveszünk egy átlátszó edényt, amibe belefér ez a mennyiségű étel (de én mondjuk két kisebb tálba szoktam).
- Elkezdjük az összerakást, első rétegnek krumplit reszelünk, rá egy réteg céklát, arra répa, majd tojás, végül a hal, és a majonéz réteg, meglocsoljuk a hal olajával, sózzuk, borsozzuk.
- Most jön az újabb rétegelés ugyanúgy, mint az előző, a tetejére mindig krumpli kerüljön, és legvégül a majonéz, így díszíthetjük is.
- Ha kicsit hagyjuk állni, jobban érkezik összeérni az íze, de rögtön is ehetjük.
- Elkészítettem: 25 alkalommal
- Receptkönyvben: 40
- Tegnapi nézettség: 33
- 7 napos nézettség: 59
- Össznézettség: 11414
- Feltöltés dátuma: 2012. október 05.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nálunk főleg őszi-téli időszakban van készítve, illetve ünnepeken, de egy hétköznapra is megfelel, nagyon laktató és mutatós.