r
Nosalty Logó

Oreos mascarpone torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Oreos mascarpone torta
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 40% Zsír

A tortához

A tetejére

Összesen 1245 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 40% Zsír

A tortához

A tetejére

Összesen 4975 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 40% Zsír

A tortához

A tetejére

Összesen 400 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 40% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.8 g

Zsír

  • Összesen
    97.3 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    858 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    199 mg
  • Nátrium
    480 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.7 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    194 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    191 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 1245 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 40% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.2 g

Zsír

  • Összesen
    389.1 g
  • Telített zsírsav
    97 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    466 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3432.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    335 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    328 mg
  • Foszfor
    794 mg
  • Nátrium
    1920 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    310.7 g
  • Cukor
    184 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    201.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    777 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    97 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    762 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    176 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    274 micro
Összesen 4975 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 40% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    31.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    275.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    154 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 400 kcal

Hozzávalók

A tortához

A tetejére

Elkészítés

A tortához

  1. Első lépésben a tejszínt kemény habbá verjük.
  2. A mascarponét a tojással és a cukorral összekeverjük. A kekszet összetörjük, és hozzákeverjük a krémhez a tejszínnel együtt.
  3. Választott formába öntjük az egészet, és hagyjuk a hűtőben dermedni.
  4. Ha kihűlt, megolvasztjuk a csokoládét és a torta tetejére öntjük.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 414
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 37307
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Könnyű, gyors és nagyon-nagyon laktató torta. Cheesecake? Ebben nem vagyok biztos, maradjon inkább csak mascarpone torta. Kötelező formát sem írok, mindenki abba önti, amibe szeretné. Én nagy tortaformában készítettem, a csoki pedig kevés lett, ezért csorgattam csak a szélére, de ha kisebbet választunk, akkor beteríthetjük az egészet. A mogyoró pedig valami elmaradhatatlan pluszt ad a ropogósságával az amúgy málós, puha sütihez..

Hozzávalók

A tortához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...