r
Nosalty Logó

Omlett Botitól

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kattika
Omlett Botitól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 463 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1391 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 238 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    22.4 g

Zsír

  • Összesen
    27.8 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    261 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1140.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    164 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    238 mg
  • Nátrium
    675 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    89.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    158 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    199 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    381 micro
Összesen 463 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    67.2 g

Zsír

  • Összesen
    83.5 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    782 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3422.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    493 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    714 mg
  • Nátrium
    2025 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    268.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    475 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    169 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    157 micro
  • Kolin:
    596 mg
  • Retinol - A vitamin:
    466 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1143 micro
Összesen 1391 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    11.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    589.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    349 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    197 micro
Összesen 238 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat a rántottához hasonlóan felverjük, sózzuk és kanalanként hozzáadjuk a lisztet, minden kanál után jól elkeverjük.
  2. Beleaprítjuk a hagymát és a paprikát, kolbász, szalámikockákat, amiket előzöleg kis kockákra vágtunk.
  3. Egy edénybe olajat töltünk, és beleöntjük a masszát.
  4. Tetejére kenyérdarabkákat aprítunk.
  5. Mikor az alja megpirult, megfordítjuk, és megpirítjuk a másik oldalát is.
  6. Mikor mindkét oldala megpirult, sajtot reszelünk rá, és mégegyszer megfordítjuk, hogy az is piruljon meg.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2566
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 03.

Ajánló

Még melegen fogyasztjuk, akár ketchuppal, sajtkockákkal. :)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kattika 126 recept

Hétvégén Botinál voltam, egy igazi élmény volt ( :D ). Ezt a finom ételt készítette, nagyon finom, elkészíteni sem nehéz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...