r
Nosalty Logó

Olaszos zöldbabsaláta

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Olaszos zöldbabsaláta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 285 kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1146 kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 119 kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    22.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    608.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    187 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    210 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    177.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    139 micro
  • β-karotin
    714 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1608 micro
  • Lut-zea
    782 micro
Összesen 285 kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    39.2 g

Zsír

  • Összesen
    91.3 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2435.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    747 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    268 mg
  • Foszfor
    842 mg
  • Nátrium
    534 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.9 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    708.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    445 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    257 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    209 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    174 micro
  • α-karotin
    556 micro
  • β-karotin
    2855 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    3130 micro
Összesen 1146 kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    251.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    57 micro
  • β-karotin
    295 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    665 micro
  • Lut-zea
    323 micro
Összesen 119 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldbabot megtisztítjuk, mossuk, majd fövő, sós vízben kb. 20 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, hagyjuk hűlni.
  2. A fenyőmagot egy serpenyőben megpirítjuk.
  3. A fokhagymát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk, majd 1 ek. olajban közepes hőmérsékleten 1-2 percig dinszteljük. A rozmaringot hozzákeverjük.
  4. A paradicsomokat és a mozzarellagolyókat kettévágjuk, majd a zöldbabbal és a fokhagymával együtt egy edénybe tesszük.
  5. Az ecetet elkeverjük a maradék olajjal. Sóval, borssal ízesítjük. A salátára locsoljuk, lazán elkeverjük. A fenyőmaggal megszórjuk, és tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 83
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 6302
  • Feltöltés dátuma: 2018. január 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom előétel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...