r
Nosalty Logó

Olaszos melegszendvics mozzarellával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Olaszos melegszendvics mozzarellával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 531 kcal
  • 9% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2120 kcal
  • 9% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 191 kcal
  • 9% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3111.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    425 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    362 mg
  • Nátrium
    2196 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    159.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    135 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    91 micro
  • β-karotin
    528 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2316 micro
  • Lut-zea
    335 micro
Összesen 531 kcal
  • 9% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    101.3 g

Zsír

  • Összesen
    75.7 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    158 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12445.2 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    178 mg
  • Kálcium
    1700 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    294 mg
  • Foszfor
    1449 mg
  • Nátrium
    8785 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    259.4 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    639.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    541 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    112 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    501 micro
  • Kolin:
    150 mg
  • Retinol - A vitamin:
    348 micro
  • α-karotin
    364 micro
  • β-karotin
    2112 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    9263 micro
  • Lut-zea
    1341 micro
Összesen 2120 kcal
  • 9% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1122.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    153 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    131 mg
  • Nátrium
    792 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    33 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    835 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 191 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Aparadicsomot, mozzarellát felkockázzuk, a bazsalikomot apróra vágjuk.
  2. Egy tálban összekeverjük a sóval, olívaolajjal, balzsamecettel.
  3. A kenyeret felszeleteljük, 3-4 percig pirítjuk.
  4. A megpirított kenyérre rátesszük a paradicsomos-mozzarellás salátát, és sütőben vagy mikrohullámú sütőben grill fokozaton a sajt megolvadásáig (kb. 10 percig) sütjük.
  5. Még melegen tálaljuk.:)
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 102
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 12051
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 14.

Ajánló

Már régi, szárazabb kenyérrel is készíthető.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vettünk új sütőt. A régit már kiszerelték, de az új még nincs bekötve, közben pedig anyukám megkért, hogy "főzzek" valamit.  Eleinte zacskós levesre gondoltam pirítóssal, de hát ugye abban nincs semmi kihívás.:) Ez lett végül pirítós helyett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...