r
Nosalty Logó

NyuszIsler

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
adrika90
NyuszIsler
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 22% Zsír

tészta

továbbá

Összesen 1048 kcal
  • 5% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 22% Zsír

tészta

továbbá

Összesen 4187 kcal
  • 5% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 22% Zsír

tészta

továbbá

Összesen 445 kcal
  • 5% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    52.1 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    165 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    375.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    135.1 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    362 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    355 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    90 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 1048 kcal
  • 5% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    42.7 g

Zsír

  • Összesen
    208.3 g
  • Telített zsírsav
    126 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    659 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1503.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    123 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    227 mg
  • Foszfor
    729 mg
  • Nátrium
    145 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    540.5 g
  • Cukor
    258 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    140.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1448 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    137 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1418 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    360 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    304 micro
Összesen 4187 kcal
  • 5% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    22.2 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    160 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    15 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.5 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    15 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    154 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    151 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 445 kcal

Hozzávalók

tészta

továbbá

Elkészítés

tészta

  1. A vajat a liszttel elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és gyorsan összegyúrjuk. (Addig gyúrjuk, még össze nem állt a tészta, nem kell hozzá más, csak egy kis türelem..és karizom.:) )
  2. Minimum fél órára–egy órára hűtőben pihentetjük, majd kb. 0,5 cm vékonyra kinyújtjuk, és kiszaggatjuk.
  3. Előmelegített sütőben 180°C-on 15-20 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt, megtöltjük lekvárral, és kicsit hűtőbe rakjuk pihenni (akár egy éjszakára is).
  4. Vízgőz felett csokoládét olvasztunk (kevés olajat is rakhatunk bele), és megmártjuk benne az összetöltött islereket. Tetszés szerint díszíthetjük fehér csokoládéval.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 61
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 7955
  • Feltöltés dátuma: 2018. március 17.

Ajánló

Bárkinek szívesen ajánlom, főként a húsvéti időszakra ebben a formában, de természetesen "hagyományos kivitelben" bármikor remek édesség... :)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
adrika90 13 recept

Isler húsvéti kiadásban. :) Egyszerű és nagyszerű, mutatós, én nagyon szeretem. :) Nem mondom, hogy a leggyorsabb süti, de biztosan sikert arat gyerekek-felnőttek körében egyaránt. :)

Hozzávalók

tészta

továbbá

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...