Nutellás diós keksz
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 9% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 28% Zsír
Összesen
690
kcal
- 9% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 28% Zsír
Összesen
2756
kcal
- 9% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 19% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.8 g
Zsír
-
Összesen 42.2 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 128 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1234.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 303 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 74 mg
-
Foszfor 536 mg
-
Nátrium 287 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 66.4 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 28.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 159 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 54 micro
-
Kolin: 95 mg
-
Retinol - A vitamin: 156 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 31 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 136 micro
Összesen
690
kcal
- 9% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 19% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 55.1 g
Zsír
-
Összesen 168.8 g
-
Telített zsírsav 79 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 52 g
-
Koleszterin 511 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4936.4 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 108 mg
-
Kálcium 1212 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 296 mg
-
Foszfor 2143 mg
-
Nátrium 1148 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 6 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 265.8 g
-
Cukor 89 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 114.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 636 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 214 micro
-
Kolin: 379 mg
-
Retinol - A vitamin: 625 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 124 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 544 micro
Összesen
2756
kcal
- 9% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 19% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.7 g
Zsír
-
Összesen 26.7 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 81 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 779.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 192 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 47 mg
-
Foszfor 339 mg
-
Nátrium 181 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 42 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 18.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 100 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 60 mg
-
Retinol - A vitamin: 99 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 20 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 86 micro
Összesen
435
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A sütőt előmelegítjük (közepes).
- A vajat kikeverjük a cukorral és a tojással, nutellával. A diót apróra vágjuk, és azt is beletesszük.
- Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, és sűrű masszát kell, hogy kapjunk. Már majdnem formázható legyen.
- Két evőkanálnyit teszünk egy halomba, kilapítjuk és kerekítjük, és akkor megtartja ezt a formát. Tetejére is szórhatunk diót.
- 10 perc sütés elég, ne égjen meg, és figyeljük. Hagyjuk kihűlni, és száradni fog.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 10 perc
- Receptkönyvben: 27
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 899
- Feltöltés dátuma: 2016. február 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
NS
17513 recept
Ezt a kekszet többször csináltam már, de nutellával még nem próbáltam. Mind elfogyott :-)