Nutellás bukta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Hencsibaba
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 9% Fehérje
- 59% Szénhidrát
- 14% Zsír
A tésztához
-
50g tej28 kcal
-
1g só0 kcal
-
17g vaj120 kcal
-
10g porcukor39 kcal
-
9g tojás12 kcal
-
5g élesztő5 kcal
-
100g rétesliszt364 kcal
A töltelékhez és a tetejére
Összesen
715
kcal
- 9% Fehérje
- 59% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 18% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.8 g
Zsír
-
Összesen 24.6 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 96 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 786.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 40 mg
-
Kálcium 113 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 42 mg
-
Foszfor 199 mg
-
Nátrium 387 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 104.9 g
-
Cukor 26 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 30.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 140 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 77 micro
-
Kolin: 67 mg
-
Retinol - A vitamin: 138 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 27 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 102 micro
Összesen
715
kcal
- 9% Fehérje
- 59% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 18% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 94.6 g
Zsír
-
Összesen 147.4 g
-
Telített zsírsav 100 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 28 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 575 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4721.3 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 242 mg
-
Kálcium 680 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 254 mg
-
Foszfor 1192 mg
-
Nátrium 2319 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 629.6 g
-
Cukor 155 mg
-
Élelmi rost 27 mg
VÍZ
-
Összesen 183.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 840 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 461 micro
-
Kolin: 402 mg
-
Retinol - A vitamin: 826 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 160 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 610 micro
Összesen
4280
kcal
- 9% Fehérje
- 59% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 18% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7 g
Zsír
-
Összesen 10.9 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 42 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 348.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 50 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 88 mg
-
Nátrium 171 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 46.5 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 13.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 62 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 61 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 12 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 45 micro
Összesen
315
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A tésztához
- Először a tésztát készitjük el. Az összetevőket egy tálba mérjük - ügyelve, hogy az élesztő ne érintkezzen a sóval, majd simára dagasztjuk a tésztát. A kész tésztát kétszeresére kelesztjük kb. 20 perc alatt.
- A megkelt tésztát lisztes asztalon ujjnyi vastagra nyújtjuk és 24 db szabályos négyzetre vágjuk.
- Mindegyik négyzet közepére 1 kanál nutellát teszünk.
- Feltekerjük a szélét picit lenyomkodjuk.
- A buktákat sütőpapírral kibélelt tepsibe sorakoztatjuk szorosan egymás mellé.
- 1 tojással lekenjük és pár percet még pihentetjük.
- Előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 35 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 101
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 37
- Össznézettség: 21311
- Feltöltés dátuma: 2011. április 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
Hencsibaba
17 recept
Hagyományos bukta recept, kicsit feldobva nutellával.