r
Nosalty Logó

Mustáros szelet pirospaprikás nokedlivel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Miss Sweetly
Mustáros szelet pirospaprikás nokedlivel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 764 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 3059 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 185 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.3 g

Zsír

  • Összesen
    58.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    158 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1105.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    495 mg
  • Nátrium
    406 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    218.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 764 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    181.2 g

Zsír

  • Összesen
    234 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    120 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    64 g
  • Koleszterin
    630 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4423.6 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    237 mg
  • Kálcium
    313 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    245 mg
  • Foszfor
    1982 mg
  • Nátrium
    1626 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    873.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    265 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    54 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    168 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    514 mg
  • Retinol - A vitamin:
    258 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 3059 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    266.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 185 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, szeleteljük, kiklopfoljuk. A szeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral.
  2. Egyesével megforgatjuk a lisztben, és serpenyőben forró olajban kérget sütünk rá.
  3. A hagymákat megtisztítjuk, apróra vágjuk. Kiszedjük a barnásra sült húsokat, és a serpenyőben visszamaradt olajban a hagymát megfonnyasztjuk.
  4. Visszatesszük rá a hússzeleteket, és öntünk rá kb. 2 dl húslét. (kockából is készíthető a húslé)
  5. Teszünk még bele kevés mustárt, sót, borsot, ha szükséges, majd fedő alatt hagyjuk párolódni.
  6. Folyamatosan öntözgessük vízzel, hogy legyen szaftja, és hogy le ne égjen. Ha sok szafttal szeretnénk, több vizet adjunk hozzá.
  7. Ha a hús puha, a tejfölbe szedünk egy kis forró szaftot, jól elkeverjük, majd így öntjük a húsra.
  8. Felforraljuk, és el is zárjuk alatta a hőforrást.
  9. Paprikás galuskával tálaljuk, ami úgy készül, hogy a nokedlitésztába szaggatás előtt ízlés szerint pirospaprikát is keverünk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 127
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 15595
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Miss Sweetly 97 recept

Egy család érdeme ez a recept. Már többször elkészítettem, mert nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...