r
Nosalty Logó

Mustáros kacsamáj bulgurral

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Pogácsa
Mustáros kacsamáj bulgurral
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 482 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 963 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 104 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.7 g

Zsír

  • Összesen
    15 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    644 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1204.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    40 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    544 mg
  • Nátrium
    304 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    341.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14981 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    68 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    966 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14980 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 482 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.5 g

Zsír

  • Összesen
    29.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    1288 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2409.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    178 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    80 mg
  • Magnézium
    267 mg
  • Foszfor
    1088 mg
  • Nátrium
    609 mg
  • Réz
    15 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    115.7 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    682.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29961 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    135 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1932 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29960 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 963 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    259.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3225 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    15 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3225 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 104 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A bulgurt annyi sós vízzel, ami bőven ellepi, feltesszük főzni nagyon kis lángon, lassan.
  2. A hagymákat felkarikázzuk, és 1 kanál olíván erős lángon megpirítjuk. Kiszedjük egy tányérra.
  3. A kacsamájat vékonyan felszeleteljük, kevés olíván erős lángon megpirítjuk, a végén rácsurgatjuk a mustárt, jól összekeverjük.
  4. Egy tálban összekeverjük a májat, bulgurt és a megpirított hagymakarikákat.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 88
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3432
  • Feltöltés dátuma: 2018. július 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mustáros kacsamáj bulgurral
Pogácsa 392 recept

Semmi egyéb zöldségem nem volt itthon, mint két nagy hagyma. Ebből kellett valamit kitalálni ebédre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...