Mustáros-fehérboros csirkecomb
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
250g csirkecomb278 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
38g fehérbor31 kcal
-
5g mustár3 kcal
-
3g petrezselyem1 kcal
-
4g olívaolaj35 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
364
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
500g csirkecomb556 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
75g fehérbor62 kcal
-
10g mustár6 kcal
-
6g petrezselyem2 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
730
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
72.6g csirkecomb81 kcal
-
13.1g vöröshagyma5 kcal
-
10.9g fehérbor9 kcal
-
1.5g mustár1 kcal
-
0.9g petrezselyem0 kcal
-
1.2g olívaolaj10 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
106
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22 g
Zsír
-
Összesen 25 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 494.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 36 mg
-
Foszfor 227 mg
-
Nátrium 170 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.5 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 163.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 49 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 55 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 60 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 155 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 292 micro
Összesen
364
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 44.1 g
Zsír
-
Összesen 49.9 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 23 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 242 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 988.5 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 51 mg
-
Kálcium 64 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 73 mg
-
Foszfor 455 mg
-
Nátrium 339 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 326.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 99 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 110 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 37 micro
-
Kolin: 119 mg
-
Retinol - A vitamin: 73 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 309 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 585 micro
Összesen
730
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.4 g
Zsír
-
Összesen 7.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 35 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 143.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 66 mg
-
Nátrium 49 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 47.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 14 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 11 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 45 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 85 micro
Összesen
106
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A csirkedarabokat sózzuk és borsozzuk.
- Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat, és a combok mindkét oldalát pirosra sütjük. A megpirított combokat kiszedjük egy tűzálló tálba.
- A vöröshagymákat megtisztítjuk, és karikára vágjuk. Abban az olajban, amelyben a csirkecombokat kisütöttük, megpároljuk a hagymákat is kb. 5-10 percig, időnként megkeverve. Mikor már egy kicsit meg is barnult a hagyma, hozzáadjuk a petrezselymet, majd rákanalazzuk a hús tetejére.
- A serpenyőbe beleöntjük a bort, egy kicsit kiforraljuk. Hozzáadjuk a mustárt, habverővel simára keverjük, sózzuk, borsozzuk. A keveréket a húsra öntjük.
- 200 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük letakarva, majd további 20 percig fedő nélkül.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 60 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 167
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 11
- Össznézettség: 14428
- Feltöltés dátuma: 2010. november 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egyik kedvenc csirkés ételem lett. Nagyon finom.