Mustáros csirkecomb
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 20% Zsír
-
250g csirkecomb278 kcal
-
13g napraforgó olaj111 kcal
-
13g fehérbor10 kcal
-
1g mustár1 kcal
-
10g vöröshagyma4 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
404
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 20% Zsír
-
500g csirkecomb556 kcal
-
25g napraforgó olaj221 kcal
-
25g fehérbor21 kcal
-
3g mustár2 kcal
-
20g vöröshagyma7 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
807
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 20% Zsír
-
87.3g csirkecomb97 kcal
-
4.4g napraforgó olaj39 kcal
-
4.4g fehérbor4 kcal
-
0.4g mustár0 kcal
-
3.5g vöröshagyma1 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
141
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.4 g
Zsír
-
Összesen 33.3 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 401.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 208 mg
-
Nátrium 124 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 107.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 36 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 55 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 120 micro
Összesen
404
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 42.9 g
Zsír
-
Összesen 66.6 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 242 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 803.6 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 48 mg
-
Kálcium 31 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 55 mg
-
Foszfor 415 mg
-
Nátrium 248 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 215 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 73 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 111 mg
-
Retinol - A vitamin: 73 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 240 micro
Összesen
807
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.5 g
Zsír
-
Összesen 11.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 42 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 140.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 5 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 73 mg
-
Nátrium 43 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 37.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 13 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 19 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 42 micro
Összesen
141
kcal
Hozzávalók
-
2 db csirkecomb
-
25 ml napraforgó olaj
-
25 ml fehérbor
-
0.5 tk mustár
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A combok bőrét lehúzzuk. Keresztben bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk.
- Egy nagyobb darab alufóliát olajjal bekenünk, és egy tepsibe fektetjük. Ráhelyezzük egymás mellé a combokat.
- A borból, mustárból, vöröshagymából, és a maradék olajból mártást készítünk, melyet rákenünk a combokra. A fóliát ráhajtjuk a húsra, és előmelegített sütőben megsütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 45 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 86
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 11874
- Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Az alufóliában párolódott hús finom, és omlós.