Mozzarellás rukkolasaláta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Évi néni
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 6% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
394
kcal
- 6% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
394
kcal
- 6% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 5% Zsír
A salátához
-
27.4g rukkola7 kcal
-
21.9g mozzarella65 kcal
-
43.8g paradicsom8 kcal
A dresszinghez
-
1.5g méz5 kcal
-
1.1g dijoni mustár1 kcal
-
4.4g citromlé1 kcal
Összesen
87
kcal
- 6% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 27.4 g
Zsír
-
Összesen 23.6 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 79 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1920.9 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 730 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 104 mg
-
Foszfor 474 mg
-
Nátrium 585 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.2 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 377.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 412 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 54 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 154 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 163 micro
-
Kolin: 50 mg
-
Retinol - A vitamin: 174 micro
-
α-karotin 202 micro
-
β-karotin 2738 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 5146 micro
-
Lut-zea 4698 micro
Összesen
394
kcal
- 6% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 27.4 g
Zsír
-
Összesen 23.6 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 79 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1920.9 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 730 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 104 mg
-
Foszfor 474 mg
-
Nátrium 585 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.2 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 377.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 412 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 54 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 154 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 163 micro
-
Kolin: 50 mg
-
Retinol - A vitamin: 174 micro
-
α-karotin 202 micro
-
β-karotin 2738 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 5146 micro
-
Lut-zea 4698 micro
Összesen
394
kcal
- 6% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 6 g
Zsír
-
Összesen 5.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 17 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 420.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 160 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 104 mg
-
Nátrium 128 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.9 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 82.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 90 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 34 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 38 micro
-
α-karotin 44 micro
-
β-karotin 599 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1126 micro
-
Lut-zea 1028 micro
Összesen
87
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A salátához
- A paradicsomot felkockázzuk, összekeverjük a rukkolával és mozzarellával.
- Dresszinget összekeverjük, a salátára öntjük.
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 118
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 31309
- Feltöltés dátuma: 2012. december 05.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Évi néni
1830 recept
Nem árt az óvatosság már karácsony előtt is. Ha rádolgozok előre egy kis diétával, könnyebb szívvel bűnözök majd, ha eljön az ideje.