r
Nosalty Logó

Mozzarellás csirkecombok

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Mozzarellás csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 1192 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 2383 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 171 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.3 g

Zsír

  • Összesen
    91 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    390 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3355.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    975 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    1071 mg
  • Nátrium
    1130 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    270.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    408 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    399 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    107 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    237 micro
Összesen 1192 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    168.6 g

Zsír

  • Összesen
    182 g
  • Telített zsírsav
    77 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    780 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6710.8 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    158 mg
  • Kálcium
    1950 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    175 mg
  • Foszfor
    2142 mg
  • Nátrium
    2261 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    540.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    817 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    70 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    275 mg
  • Retinol - A vitamin:
    798 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    214 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    474 micro
Összesen 2383 kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    480.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    162 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 171 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat alaposan megmossuk, sózzuk, borsozzuk, bekenjük az olívaolajban eloszlatott reszelt fokhagymával, beletesszük egy jénai tálba, és 180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 40-45 percet sütjük.
  2. Ha a csirkecombok kellően megpuhultak, levesszük a fóliát, rátépkedjük a mozzarella sajtot, majd visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, míg szép aranybarna lesz a teteje.
  3. Friss salátával, párolt rizzsel tálaljuk.
  4. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 341
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 13250
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Igazi péntek esti vacsora, amikor a hét fáradalmai után hazaérünk, szemünk előtt csak a hétvégi pihenés lebeg, és éppen csak ahhoz van kedvünk, hogy egy tepsi húst betegyünk a sütőbe, de mégis valami finomat készítsünk, itt ez a jó kis recept. Készíthetjük csirkemellből is, de én a combot sokkal jobban szeretem, sokkal szaftosabb.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...