Mini penne kolbásszal és koktélparadicsommal
- 10% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 10% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 10% Zsír
-
500g penne1855 kcal
-
24g olívaolaj212 kcal
-
250g kolbász1130 kcal
-
200g padlizsán48 kcal
-
500g koktélparadicsom90 kcal
-
60g parmezán sajt235 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
- 10% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 10% Zsír
-
32.6g penne121 kcal
-
1.6g olívaolaj14 kcal
-
16.3g kolbász74 kcal
-
13g padlizsán3 kcal
-
32.6g koktélparadicsom6 kcal
-
3.9g parmezán sajt15 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
- 10% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 18.5 g
Zsír
-
Összesen 18.5 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1020.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 41 mg
-
Kálcium 110 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 47 mg
-
Foszfor 191 mg
-
Nátrium 627 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 50.7 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 89.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 42 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 163 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 15 micro
-
α-karotin 63 micro
-
β-karotin 289 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1608 micro
-
Lut-zea 97 micro
- 10% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 147.9 g
Zsír
-
Összesen 147.9 g
-
Telített zsírsav 54 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 23 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 41 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8163.4 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 330 mg
-
Kálcium 883 mg
-
Vas 19 mg
-
Magnézium 373 mg
-
Foszfor 1527 mg
-
Nátrium 5014 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 6 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 405.9 g
-
Cukor 33 mg
-
Élelmi rost 28 mg
VÍZ
-
Összesen 715.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 336 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 73 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 62 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 40 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1306 micro
-
Kolin: 131 mg
-
Retinol - A vitamin: 121 micro
-
α-karotin 505 micro
-
β-karotin 2311 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 12865 micro
-
Lut-zea 773 micro
- 10% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.6 g
Zsír
-
Összesen 9.6 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 3 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 532.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 58 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 100 mg
-
Nátrium 327 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 26.5 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 46.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 22 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 85 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 33 micro
-
β-karotin 151 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 839 micro
-
Lut-zea 50 micro
Hozzávalók
Elkészítés
- Egy közepes serpenyőben, közepes lángon hevítsünk olívaolajat.
- Morzsoljuk bele a kolbászt, és 5 perc alatt pirítsuk barnára. Adjuk hozzá a hámozott, kockázott padlizsánt, és pirítsuk vele 4 percig, míg enyhén barnul.
- Közben a dobozon található utasítás szerint főzzük ki a pennét.
- Adjuk a kolbászos keverékhez a felezett paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, és melegítsük össze az egészet, ez kb 2 percet vesz igénybe.
- Az elkészült tésztát szűrjük le, adjuk hozzá a szószhoz, keverjük össze vele és reszeljük rá a sajtot.
- Receptkönyvben: 22
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 648
- Feltöltés dátuma: 2015. december 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Az olasz életérzéshez hozzátartozik a minőségi ételek szeretete, a kifinomultsághoz és a színes életstílushoz való szenvedélyes ragaszkodás. A tészta az olasz konyha egyik kulcsfontosságú tradicionális alappillére, ugyanakkor a világ egyik legkedveltebb étele. A Barilla durumlisztből készült tésztája egy egészséges, összetett szénhidrátforrás. A táplálkozási szakértők ajánlása szerint a jól kiegyensúlyozott diéta: 55 százalék szénhidrátot, kevesebb mint 30 százalék zsírt és 15 százalék proteint tartalmaz. A durumlisztből készült tészta felszívódási ideje jóval lassabb, mint sok más szénhidrátban gazdag ételé, mint amilyen a normál búzalisztből készült tészta is. Ennek köszönhetően késlelteti az éhségérzet kialakulását, ugyanakkor energiát biztosít az agyi működéshez és izomzatunknak. A Barilla tészta bárki által kedvelhető, mely élvezetet és örömet nyújt minden étkezéshez. A Barilla tészta mindig al dente. Elkészítésében szabadságot ad fantáziánknak, kreativitásunknak. …és egészséges! A Barilla Olaszország első számú tésztája és tésztaszósza.