Mézes-mustáros salátaöntet Glaser konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 0% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 19% Zsír
Összesen
63
kcal
- 0% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 19% Zsír
Összesen
250
kcal
- 0% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
11.2g fehér balzsamecet10 kcal
-
18g olívaolaj159 kcal
-
28.1g méz85 kcal
-
11.2g mustár7 kcal
-
31.5g salottahagyma21 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
282
kcal
- 0% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 48% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.3 g
Zsír
-
Összesen 4.1 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 45.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 5 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 3 mg
-
Foszfor 7 mg
-
Nátrium 29 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.8 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 10.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 1 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
63
kcal
- 0% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 48% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.1 g
Zsír
-
Összesen 16.4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 183 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 29 mg
-
Nátrium 117 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 27.2 g
-
Cukor 24 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 40.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 13 micro
Összesen
250
kcal
- 0% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 48% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.3 g
Zsír
-
Összesen 18.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 205.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 23 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 33 mg
-
Nátrium 132 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.5 g
-
Cukor 27 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 45.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 15 micro
Összesen
282
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Az összes hozzávalót egy edénybe tesszük, majd botmixerrel krémesre keverjük.
- Sóval, borssal ízesítjük.
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 81
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 9554
- Feltöltés dátuma: 2014. december 26.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Ha az öntetet endíviához, cikoriához vagy radicchiohoz használjuk, ízesíthetjük apróra vágott almával vagy narancsfilékkel és narancslével.