r
Nosalty Logó

Medvetalp ahogy b-ors készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Medvetalp ahogy b-ors készíti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 34% Zsír

Tészta

Krém

Tetejére

Összesen 1716 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 34% Zsír

Tészta

Krém

Tetejére

Összesen 6855 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 34% Zsír

Tészta

Krém

Tetejére

Összesen 390 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    24.9 g

Zsír

  • Összesen
    122 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    406 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1094.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    234 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    166 mg
  • Foszfor
    475 mg
  • Nátrium
    175 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    141.2 g
  • Cukor
    117 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    545 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    255 mg
  • Retinol - A vitamin:
    536 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    380 micro
Összesen 1716 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    99.6 g

Zsír

  • Összesen
    487.9 g
  • Telített zsírsav
    178 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    117 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    165 g
  • Koleszterin
    1626 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4377.5 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    938 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    665 mg
  • Foszfor
    1901 mg
  • Nátrium
    701 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    564.7 g
  • Cukor
    469 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    279.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2180 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    449 micro
  • Kolin:
    1019 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2142 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    457 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1519 micro
Összesen 6855 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    27.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    248.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.1 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    124 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 390 kcal

Hozzávalók

Tészta

Krém

Tetejére

Elkészítés

Tészta

  1. A tojások sárgáját elkeverjük a porcukorral, a zsemlemorzsával, a dióval és a tojások fehérjéből vert habbal.
  2. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, és 180 fokon 12-15 perc alatt megsütjük.
  3. A krémhez a pudingot a tejjel sűrűre főzzük, ha kihűlt, hozzáadjuk a habosra kevert, cukros vajat.
  4. Kettévágjuk a tésztát, megkenjük a pudinggal.
  5. Felolvasztjuk az olajban az étcsokit, és bevonjuk vele a süteményt.
  6. Kettévágott egész diókkal díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 21*27
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 573
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 31792
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Férfim gyerekkori kedvenc süteménye, én ezen a néven csak a kis madelein formájú medvetalp sütivel találkoztam. Anyukájától megkaptam a receptet, és csempésztem neki egy kis gyerekkort az esti meccs mellé.:)

Hozzávalók

Tészta

Krém

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...