Márton napi sült libacomb
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
zelma
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 15% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 33% Zsír
Összesen
522
kcal
- 15% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 33% Zsír
Összesen
1566
kcal
- 15% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 33% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22.3 g
Zsír
-
Összesen 46.7 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 111 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2072 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 332 mg
-
Nátrium 1653 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 71.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 25 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 1 mg
-
Retinol - A vitamin: 24 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7 micro
Összesen
522
kcal
- 15% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 33% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 67 g
Zsír
-
Összesen 140 g
-
Telített zsírsav 41 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 74 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 333 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6216.1 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 62 mg
-
Kálcium 97 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 82 mg
-
Foszfor 997 mg
-
Nátrium 4958 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 214.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 75 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 22 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 20 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 71 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 49 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 21 micro
Összesen
1566
kcal
- 15% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 33% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.3 g
Zsír
-
Összesen 11.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 27 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 496.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 80 mg
-
Nátrium 396 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 17.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
125
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Libacombokat megmossuk, a sütőt körülbelül 200 fokra előmelegítjük. A combokat besózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
- A tepsibe öntjük az olívaolajat vagy a zsírfélét, amit használni szeretnénk.
- Ebbe helyezzük bőrrel lefelé a combokat. Sütjük körülbelül 25 percig őket.
- Kivesszük a tepsit, ellenőrizzük a zsiradék mennyiségét, körülbelül 2 cm magasan álljon benne.
- A combokat megfordítjuk, megszórjuk a szárított majorannával. Beledobáljuk a fokhagyma gerezdeket (én héjával együtt szoktam). Alufóliával lefedjük, és minimum 1,5 órát sütjük.
- Ha letelt az idő kivesszük, és még körülbelül 20 percre tegyük vissza fólia nélkül, hogy szépen pirulhasson. (Köretnek én párolt lila káposztát és vajjal készült krumplipürét adok mellé.)
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 140 perc
- Receptkönyvben: 50
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 29
- Össznézettség: 12247
- Feltöltés dátuma: 2015. november 14.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
zelma
2 recept
Márton nap alkalmából készült.