Marinált juhsajt
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 20% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 40% Zsír
Összesen
214
kcal
- 20% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 40% Zsír
Összesen
1279
kcal
- 20% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 40% Zsír
-
54.7g juhsajt207 kcal
-
11.6g olívaolaj103 kcal
-
0g chili0 kcal
-
0.3g négyszínű bors1 kcal
-
27.4g fekete olajbogyó32 kcal
-
0.8g kakukkfű1 kcal
-
1.9g rozmaring3 kcal
-
3.3g fokhagyma4 kcal
-
0g zsálya0 kcal
Összesen
351
kcal
- 20% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 40% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 8.7 g
Zsír
-
Összesen 18.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 157.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 3 mg
-
Foszfor 5 mg
-
Nátrium 123 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 15.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 48 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 86 micro
Összesen
214
kcal
- 20% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 40% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 52 g
Zsír
-
Összesen 109.9 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 39 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 946.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 147 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 29 mg
-
Nátrium 740 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 93.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 13 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 287 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 516 micro
Összesen
1279
kcal
- 20% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 40% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 14.2 g
Zsír
-
Összesen 30.1 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 259 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 40 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 5 mg
-
Foszfor 8 mg
-
Nátrium 202 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 25.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 79 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 141 micro
Összesen
351
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A sajtot nagyobb kockákra vágjuk.
- Egy zárható üvegedénybe tesszük, rádobjuk az olívabogyót.
- A paprika magját kiszedjük és felkarikázzuk.
- A fokhagymát megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk.
- Az olívaolajat összekeverjük a fűszerekkel, a fokhagymával, apaprikávalés a sajtra öntjük.
- 2-3 napra hűtőbe tesszük. Néha egy kicsit megrázogatjuk, hogy mindenhol egyformán átjára a fűszeres olívaolaj.
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 54
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 5637
- Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 24.
Ajánló
Előételnek és főételnek is kiváló! Pirítóssal kínáljuk.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nagyon jó szórakozás marinált ételeket készíteni. Kiélhetjük a kreativitásunkat. 2-3 nap elteltével pedig kiderül, hogy mennyire találtuk el az arányokat.