Marha hátszín - Entrecote
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
755
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
1510
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 60.3 g
Zsír
-
Összesen 54.6 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 22 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 264 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 966.7 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 66 mg
-
Kálcium 105 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 67 mg
-
Foszfor 555 mg
-
Nátrium 157 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 203.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 106 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 19 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 41 micro
-
Kolin: 253 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 22 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
755
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 120.6 g
Zsír
-
Összesen 109.2 g
-
Telített zsírsav 49 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 43 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 528 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1933.4 g
-
Cink 22 mg
-
Szelén 132 mg
-
Kálcium 211 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 135 mg
-
Foszfor 1110 mg
-
Nátrium 314 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 406.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 212 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 7 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 39 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 82 micro
-
Kolin: 506 mg
-
Retinol - A vitamin: 188 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 45 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
1510
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 18.6 g
Zsír
-
Összesen 16.9 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 82 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 298.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 33 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 171 mg
-
Nátrium 48 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 62.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 33 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 78 mg
-
Retinol - A vitamin: 29 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
232
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A sütőt 90 fokra előmelegítjük. A húst megmossuk, szárazra töröljük.
- Egy vastag falu serpenyőt felhevítünk, beletesszük a gheet, és hagyjuk felhevülni. A húst oldalanként 2,5 perc alatt a forró zsiradékban, erős tűzön hirtelen megpirítjuk.
- A húst kivesszük, egy előmelegített tányérra tesszük, sózzuk, borsozzuk, és az előmelegített sütőbe toljuk 30 percre.
- A serpenyőbe felmelegítjük a vajat, hozzáadjuk a rozmaringágakat és az ellapított fokhagymát, kb. 1-2 percig melegítjük, majd hozzáadjuk a húst, és jól átforgatjuk a fűszeres vajban.
- Sütés ideje: 35 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 48
- Tegnapi nézettség: 5
- 7 napos nézettség: 51
- Össznézettség: 37958
- Feltöltés dátuma: 2013. november 27.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A húst kb. 2 órával a sütés előtt vegyük ki a hűtőből, és hagyjuk szobahőmérsékleten állni.