r
Nosalty Logó

Mandulás brownie torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Mandulás brownie torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 866 kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 3463 kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 405 kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    53 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    264 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    579.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    240 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.4 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    335 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    156 mg
  • Retinol - A vitamin:
    329 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    257 micro
Összesen 866 kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.8 g

Zsír

  • Összesen
    211.9 g
  • Telített zsírsav
    111 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    1055 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2319.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    485 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    368 mg
  • Foszfor
    959 mg
  • Nátrium
    391 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    337.6 g
  • Cukor
    268 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    183.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1339 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    128 micro
  • Kolin:
    625 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1316 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    277 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1030 micro
Összesen 3463 kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    271.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.5 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    154 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    120 micro
Összesen 405 kcal

Elkészítés

  1. Az egész tojásokat egy tálban a nádcukorral habosra verjük. Hozzámérjük a kétfajta lisztet, a kakaóport, ezzel jól elkeverjük. Majd jöhet a vízgőz fölött olvasztott vaj, étcsokoládé. Egyneművé keverjük. A végén egy-két evőkanál mandulapelyhet teszünk hozzá, amivel szintén elkeverjük.
  2. Kb. 20-22 cm átmérőjű kör formába öntjük, amit sütőpapírral béleltünk. A maradék mandulapelyhet rászórjuk.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben 25 percig sütjük. Végül szeleteljük. Jó étvágyat!!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 612
  • Feltöltés dátuma: 2022. február 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű, gyorsan elkészíthető desszert a hétköznapokra és ünnepekre egyaránt, melyet a mandulapehely tesz igazán varázslatossá.... :-))

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...